MERCEDES MARKA KAMYONLARIN DAMPERLERİ TAKILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MERCEDES MARKA KAMYONLARIN DAMPERLERİ TAKILDI
Haberin Tarihi: 19.9.2013 16:46:00 - Okunma Sayısı:4621 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi araç filosunu yeni aldığı Mercedes marka kamyonlarla güçlendirdi.

MERCEDES MARKA KAMYONLARIN DAMPERLERİ TAKILDI

 

            Eğirdir Belediyesi araç filosunu yeni aldığı Mercedes marka kamyonlarla güçlendirdi. Ankara’dan çıplan gelen kamyonların damperleri takıldı ve Belediye önüne çekildi.

            DMO kanalıyla Eğirdir Belediyesi’nin satın aldığı Mercedes marka son model 2 adet kamyon teslim alındıktan sonra damperleri de takıldı.

            Belediye önüne park edilen Mercedes kamyonların resmi işlemleri tamamlandıktan sonra hizmet vermeye başlayacak.

            Eğirdir halkının destekleriyle Belediye’nin güçlenmeye devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediyemiz, saygı değer halkımızın destekleriyle güçlenmeye devam ediyor. Cenâb-ı Allah’a şükürler olsun Belediyemizin araç parkı yeni iş makineleri ve diğer vasıtalarla güçlenmeye ve zenginleşmeye başladı. Araçlarımızın devamı gelecek. Kazıcı, yükleyici ve kırıcısı olan JCB marka iş makinesi daha önce geldi ve hizmet vermeye devam ediyor. Şimdi Mercedes marka 2 adet kamyonumuz geldi. Kasaları ihale edilmişti. Damperli kasaları takıldı ve en kısa zamanda bu araçlarımız da hizmet vermeye başlayacak. Güçlü ekskavatör iş makinemiz de geldi, hizmet vermeye başladı. Sırada yüksek merdivenli son sistem itfaiye aracımız bulunmaktadır. Bu aracımız da satın alındı ve ileriki günlerde teslim alınarak ilçemize gelecek. Yeni aldığımız araçlarımızın Belediyemize, Saygıdeğer Halkımıza ve Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Kasaları takılan damperli kamyonlar Belediye önüne çekildi ve resmi işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap