EĞİRDİR ELMASPOR SEZONA KULA BELEDİYESPOR MAÇIYLA BAŞLIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR SEZONA KULA BELEDİYESPOR MAÇIYLA BAŞLIYOR
Haberin Tarihi: 12.10.2016 17:52:00 - Okunma Sayısı:1247 defa okundu.

Geçtiğimiz Sezonda 3. Ligi Türkiye Şampiyonu olarak tamamlayan Eğirdir Elmaspor bu sezon Voleybol 1. Ligde mücadelesini sürdürecek.

EĞİRDİR ELMASPOR SEZONA KULA BELEDİYESPOR MAÇIYLA BAŞLIYOR

 

            Geçtiğimiz Sezonda 3. Ligi Türkiye Şampiyonu olarak tamamlayan Eğirdir Elmaspor bu sezon Voleybol 1. Ligde mücadelesini sürdürecek.

            Eğirdir Elmaspor, sezonun ilk maçını deplasmanda Manisa-Kula Belediyespor takımıyla oynayacak. Sezon hazırlıklarını tamamlayan Eğirdir Elmaspor, cumartesi günü yola çıkacak. 16 Ekim 2016 Pazar günü Kula’da oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

            Eğirdir Elmaspor’un rakibi Manisa Kula Belediyespor geçen yıl 2. Ligden 3. Lige düşmüştü. Bu yıl Isparta Sportif Voleybol takımının isim hakkını alarak tekrar 1. Lige dahil oldu.

            Maç öncesi görüşlerini aldığımız Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı Antrenörü Ahmet Özkoç, şunları söyledi: “Eğirdir Elmaspor 1. Ligde yeni bir takım. Kula maçı önemli bir maç. Güçlü rakibimizle zorlu bir maç yapacağız. Sporcularımızda moral ve motivasyon iyi. Eğirdir Elmasporun malzeme, otobüs ve lojistik desteği Eğirdir Belediyesi tarafından karşılandı. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e teşekkür ederiz. Spor kulüplerinin Belediye desteği olmadan yaşaması güç. Spor Toto, İddiaa kaynakları da Kulüpler için bir cansuyu gibi.”

            Takım hakkında da bilgiler veren Özkoç, sözlerine şöyle devam etti: “geçen yıl kadromuzda bulunan 7 değerli sporcumuzla yolumuza devam ediyoruz. Bunun yanında kadromuza 4 yeni sporcu daha ilave ettik. Umutlu, inançlı ve disiplinli fakat dar bir kadro. Zaman akışında 2-3 sporcu desteği vermek zorundayız.”

            Özkoç, Eğirdir Elmaspor’un bölgemizi temsil ettiğine vurgu yaparak “Buradan tekrar kamuoyuna mesaj vermek isterim; Bu takım Eğirdir’in, Isparta’nın, bu bölgenin takımı ve tek temsilcisi. Zor şartlarda, inançla, disiplenle birçok kişi ve kurumun alın teri ve emekleriyle Şampiyon oldu. Lütfen sahip çıkalım. Bizler kuruşun nasıl geldiğini, nasıl kazanıldığını bilen insanlarız. Her destek yerini bulur. Maddi ve manevi destekler takımımızı motive ediyor. Bu inanç ve disiplinle başarılı ve hayırlı bir sezon geçirmemizi dilerim” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap