ŞEHİT AİLELERİ ASKER OCAĞINDA?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞEHİT AİLELERİ ASKER OCAĞINDA?
Haberin Tarihi: 14.10.2016 10:25:00 - Okunma Sayısı:2189 defa okundu.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Selçuk Emirdağ Şehit yakınları ve gazilerimizi ağırladı.

ŞEHİT AİLELERİ ASKER OCAĞINDA…

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Selçuk Emirdağ Şehit yakınları ve gazilerimizi ağırladı.

Yemeğe; Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Selçuk Emirdağ, P. Bnb. Cüneyt Çakır, P. Bnb. Mustafa Deniz, Yalvaç Ayvalı Köyünden Şehit P. Uzm. Onb. Gökhan Arslan’ın ailesi, Yalvaç Bağlarbaşı Köyünden Şehit J. Komd. Er Halil Yavuz’un ailesi, Yalvaç Özgüney Köyünden Şehit J. Komd. Er Hayrettin Gürlek’in ailesi, Yalvaç Bağlar Mahallesinden Şehit J. Komd. Er Hilmi Korkmaz’ın ailesi, Yalvaç Lebleciler Mahallesinden Şehit P. Komd. Çvş. Latif Keçeci’nin ailesi, Yalvaç Dedeçam Köyünden Şehit J. Onb. Ramazan Karaca’nın ailesi, Yalvaç Görgü Bayram Mahallesinden Şehit Dnz. Altı Er. Zekeriya Bakırlı’nın ailesi, Yalvaç Kırbaş Köyünden Malül Gazi Mustafa Yeşil, Yalvaç Tokmacık Kasabasından Gazi Nevruz Dal, Yalvaç Kumdanlı Köyünden Gazi Eyüp Göl, P. Asb. Kd. Bçvş. Erdal Bozkuş ile yanı sıra P. Asb.Üçvş. Abdullah Ünal katıldılar.

13 Ekim 2016 Perşembe günü Eğirdir Askeri Gazinoda düzenlenen yemekte Şehit aileleri ve Gazilerimizle bir araya gelen Emirdağ, Vatanımız için bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve bu yolda savaşan gazilerimizi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Garnizon Komutanımız P. Alb. Selçuk Emirdağ, Garnizon sorumluluk bölgesi içerisinde bulunan Eğirdir, Yalvaç, Yenişarbademli, Gelendost, Aksu, Sütçüler ve Şarkikaraağaç ilçelerinden, kutsal vatan toprakları uğruna Şehitlik mertebesine ulaşanların aileleriyle ve Gazi olan vatandaşlarımızla bir arada olmak, dertlerini, arzularını dinlemek ve paylaşmak amacıyla düzenlenen bu toplantıların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti.

 Eğirdir Dağ Komando Okulumuz bünyesinde oluşturulan Şehit ve Gazi İşlem Merkezi ile ilgili bilgiler de veren Alb. Emirdağ “Dağ Komando Okulu, sizin eviniz, sizin yeriniz. Sizlerin başımızın üzerinde yeri var.” dedi.

Duygulu anların da yaşandığı yemek sonunda Garnizon Komutanı P. Alb. Selçuk Emirdağ, misafirlerini tek tek uğurladı.

                Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulan “Şehit ve Gazi İşlem Merkezi”nin telefon numaraları şöyle:

Direkt hat: 0(246) 311 51 94

Santral: 0(246) 311 68 32 (dahili 4444)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap