ÇOK MAKSATLI TOPLANTI SALONU YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÇOK MAKSATLI TOPLANTI SALONU YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 21.9.2013 09:38:00 - Okunma Sayısı:1556 defa okundu.

Eğirdir'de güzel gelişmeler devam ediyor. Belediye tarafından ilçede Çok Maksatlı Toplantı Salonu yapılıyor.

ÇOK MAKSATLI TOPLANTI SALONU YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR

 

            Eğirdir’de güzel gelişmeler devam ediyor. Belediye tarafından ilçede Çok Maksatlı Toplantı Salonu yapılıyor. Temel kazısının ardından demir döşemeleri devam eden Çok Maksatlı Toplantı Salonu’nun temel betonu Pazar günü atılacak.

            Plana göre iki katlı yapılacak Çok Maksatlı Toplantı Salonu’nun alt katında, cep sineması, kahvehane, alışveriş yeri ve bayanlar için spor salonu yapılacak. Üst katında da 1281 m2’lik düğün ve toplantı salonu olacak. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, plaj tarafında yapılacak olan çok maksatlı Toplantı Salonu yapım işinin ihalesinin yapıldığını belirterek, yılsonuna kadar inşaatının tamamlanacağını ve yeniyılda da hizmet vermesinin planlandığını açıkladı.

            Yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde inşaatı devem eden çok Maksatlı Toplantı Salonu’nun ilçede büyük bir eksikliği gidereceğini belirten Başkan Özmeral,  “İlçemizde eksikliği hissedilen Çok Maksatlı Toplantı Salonu’nun yapım işine başlanıldı. İhaleyi alan HNG firması çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. Projeye göre, 2537 m2kapalı alana sahip çok maksatlı düğün ve toplantı salonumuzda 315 m2 internet kafe ve Kafeterya, 321 m2 alışveriş merkezi, 128 m2 cep sineması, 71 m2 spor salonu, 1281 m2 düğün ve toplantı salonu, 418 m2 diğer kapalı alanları bulunuyor. İnşaallah çok maksatlı toplantı solunumuz tamamlandığında halkımızın faydalanabileceği güzel bir mekân haline gelecek. Çok Maksatlı Toplantı Salonumuzun temel yeri daha önce kazılmıştı. Demirleri döşendi ve Pazar günü Allah’ın izniyle temelinin betonu atılacak.” dedi.

 

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap