ELMALARIN DEPOLANDIĞI 250 KİLOLUK SANDIKLAR EĞİRDİR'DE İMAL EDİLİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ELMALARIN DEPOLANDIĞI 250 KİLOLUK SANDIKLAR EĞİRDİR'DE İMAL EDİLİYOR
Haberin Tarihi: 21.9.2013 09:40:00 - Okunma Sayısı:2006 defa okundu.

Eğirdir Sanayisinde bulunan esnaflarla görüş alışverişinde bulunan ve hayırlı işler dileyen Başkan Özmeral, ilçedeki sanayinin her geçen gün gelişmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

ELMALARIN DEPOLANDIĞI 250 KİLOLUK SANDIKLAR EĞİRDİR’DE İMAL EDİLİYOR

 

            Eğirdir Sanayisinde bulunan esnaflarla görüş alışverişinde bulunan ve hayırlı işler dileyen Başkan Özmeral, ilçedeki sanayinin her geçen gün gelişmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

            Eğirdir Sanayisi’nde yapılan büyük elma sandıkları Konya Ereğli’ye gönderiliyor. Tanesi 90 TL’den imal edilen sandıklar yaklaşık 250 kilo elma alabilecek kapasitede yapılıyor.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral elma hasadının gelmesiyle birlikte sandık sektöründe güzel gelişmelerin yaşandığını gördü. Başkan Özmeral, imâlat yapan iş yerlerinde esnaflardan ve çalışanlardan bilgiler aldı.

            Sanayi esnafı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in sanayiye büyük önem vermesinden dolayı teşekkür ettiler. Esnaflar, “Belediye Başkanımız sağolsun sanayimizi çağ atlattı. Toz, toprak, çamur ve alt yapısı olmayan, virane bir sanayimiz vardı. Uzun zamandır hizmet almamıştı. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral, sanayimize el attı. Alt yapısını yaptı, imar konularında gerekli düzenlemeleri yaptı ve sanayimizin yollarını kilitli taş parke ile döşedi. Allah ondan razı olsun. Sanayimiz Başkanımız Osman Nuri Özmeral sayesinde çağ atladı. Bizi zaman zaman ziyaret edip hatırımızı soran Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sanayimize gelen vatandaşlar da bu durumdan oldukça memnun. İşlerimiz Allah’a şükür iyi. Sigortalı çalışacak adam bulamıyoruz. Çoğu kolay iş arıyor. Çalışana Allah nasibini veriyor” dediler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Sanayisinin daha da gelişmesi için Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını belirterek, “Uzun yıllar hizmet alamamış, unutulmuş olan sanayimize gerekli önemi verdik. Tam manasıyla bütün sıkıntıları giderilmemiş olabilir ama, alt yapısını yaptık. Yağmur suları artık birikmiyor, esnafımız ile halkımız toz, toprak ve çamurdan kurtuldu. Esnafımızın işlerinin iyi olması bizleri de mutlu ediyor. Eğirdir sanayimizin daha da güzel günlere kavuşacağına şüphem yok. Esnafımız ile birlikte yapılması gereken işlere ortak karar verip yapıyoruz. Yapılan iş ve işlemlerden esnafımızın ve halkımızın memnun olması, bizlere daha fazla güç kuvvet veriyor” dedi.

            Eğirdir sanayisinde halkla ve esnafla birlikte olan Başkan Özmeral, eksik kalan yerlerde incelemelerde bulundu ve en kısa zamanda eksikliklerin giderileceğini ifade etti.

 

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap