EGİAD VE ESNAF TEMSİLCİLERİ YÜKSEKOKULLARI ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EGİAD VE ESNAF TEMSİLCİLERİ YÜKSEKOKULLARI ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 21.9.2013 09:41:00 - Okunma Sayısı:2125 defa okundu.

2013-2014 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Osman Gök, yönetim kurulu üyeleri; Abdullah Başyiğit, Erhan Savran, Ercan Aslantürk, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu ile birlikte Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nazmi Avcı ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde'yi ziyaret ettiler.

EGİAD VE ESNAF TEMSİLCİLERİ YÜKSEKOKULLARI ZİYARET ETTİ

           

2013-2014 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Osman Gök, yönetim kurulu üyeleri; Abdullah Başyiğit, Erhan Savran, Ercan Aslantürk, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu ile birlikte Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nazmi Avcı ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde’yi ziyaret ettiler.

            EGİAD Başkanı Osman Gök, yönetim kurulu üyeleri ve Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu Eğirdir Meslek Yüksek Oklu Müdürü Doç. Dr. Nazmi Avcı ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde’yi ziyaretlerinde Eğirdir’li esnaf ve işadamları olarak ilçemize gelen öğrencilerimize her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirerek 2013-2014 eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiler.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap