Altın Elma Optimist Yelken Yarışları 27-30 Ekim?de Eğirdir?de Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Altın Elma Optimist Yelken Yarışları 27-30 Ekim?de Eğirdir?de Yapılacak
Haberin Tarihi: 24.10.2016 09:32:00 - Okunma Sayısı:1137 defa okundu.

Çocuklar için ilk yelkenli tekne yarışması olan Optimist Yarışmaları 27-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Eğirdir’de düzenlenecek.

Altın Elma Optimist Yelken Yarışları 27-30 Ekim’de Eğirdir’de Yapılacak

 

            Çocuklar için ilk yelkenli tekne yarışması olan Optimist Yarışmaları 27-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Eğirdir’de düzenlenecek.

            Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2016 Yılı Yelken İl Temsilciliğinin Faaliyet Programında yer alan Altın Elma Optimist Yelken Yarışları, 27-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Eğirdir Yelken Kulübü ev sahipliğinde ilçemizde gerçekleştirilecek.

            Eğirdir Kaymakamlığı ile Eğirdir Belediyesinin destek verdiği  büyük organizasyon öncesi Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de hazırlıklarını tamamladı.

            Yarışlara geniş katılımın beklendiğini bildiren Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, organizasyon ile ilgili emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

            Ayrıca, Yarışma için Eğirdir ilçesine gelecek kulüplerin yarışma ilanı ve konaklama bilgilerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi internet sitesinden öğrenebilecekleri bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap