EĞİRDİR ELMASPOR İBB?Yİ 3-1?LE GEÇTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR İBB?Yİ 3-1?LE GEÇTİ
Haberin Tarihi: 7.11.2016 13:50:00 - Okunma Sayısı:1219 defa okundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig’de bölgemizi temsil eden Eğirdir Elmaspor haftasonu karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımını 3-1 yenerek 7. sıraya yükseldi.

EĞİRDİR ELMASPOR İBB’Yİ 3-1’LE GEÇTİ

                Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig’de bölgemizi temsil eden Eğirdir Elmaspor haftasonu karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımını 3-1 yenerek 7. sıraya yükseldi.


                6 Kasım 2016 Pazar günü İstanbul Haldun Alağaç Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz takımımızı yalnız bırakmadı.

                Eğirdir Elmaspor pazar günü oynanan karşılaşmaya antrenör Ahmet Özkoç yönetiminde, Özkan (libero), Güray, Okan, Melih, Serkan, Hayri, Burak (pasör) kadrosuyla çıktı.

                Saat 15.00’de başlayan maçın ilk setini 25-21 önde bitiren Eğirdir Elmaspor, ikinci seti de 25-22 kazanarak rakibi karşısında 2-0 öne geçti. Üçüncü sette ilk iki seti kazanmanın rehavetine kapılan Eğirdir Elmaspor üçüncü seti 25-9 kaybetti fakat seyircinin bitmeyen coşkulu desteğiyle yeniden atak yapan Elmaspor bu seti de 25-22 alarak Ligdeki ikinci galibiyetini almış oldu (3-1). Bu aldığı galibiyetle 7. sıraya yerleşen Eğirdir Elmaspor, 9 Kasım 2016 Çarşamba günü Eğirdir’de Ziraatbank ile önemli bir maça çıkacak.

                Maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Elmaspor antrenörü Ahmet Özkoç şunları söyledi: “Eğirdir Elmaspor güçlü rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1’le geçti. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin de desteğiyle Eğirdir Elmaspor güzel bir oyun çıkardı. Pazar günü  İstanbul Haldun Alağaç spor kompleksinde saat 15.00’de başlayan maçta YEKSAV Başkanı Ethem Güleryüz, Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Şirin ile birçok hemşehrimiz tribünlerden takımıza destek verdi. Zaman zaman elektrikli geçen maçta başhakemin kararlı ve tutarlı yönetimi ile sporcularımızın iyi oyunları sonunda sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldık.

                Hemşehrilerimizin ve sporcularımızın maçtan sonraki buluşması ise güzel bir anektodtu. Çok sıcak ve coşkulu, hasret dolu, mutlu bir görüntüydü. Hepsine ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi.

                Özkoç, Eğirdir Elmaspor’un yarın çok önemli bir maça daha çıkacağını hatırlatarak “Takımımız hiç dinlenmeden 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14.00’de Eğirdir Kapalı Spor Salonunda ZİRAATBANK ile önemli bir maça daha çıkacak. Tüm sporsever halkımızı maça davet ediyoruz” diye konuştu.


                Maç sonrası görüşlerini paylaşan Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Şirin de galibiyetten duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:     “Eğirdir Elmaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması pazar günü İstanbul Ümraniye Haldun Alağaç spor salonunda idi. Anadolu’nun kasabasından sınırlı imkanlar ile 1. Lige kadar yükselmiş olan Elmaspor, her türlü geniş imkana sahip bir takıma karşı mücadele verdi. Gençlerimiz hiç maçtan kopmadan önce ilk 2 seti aldı. 3. seti karşı takıma verdikten sonra 4. setti de alarak maçtan galip çıktı. Bizler de bu mutlu tablo çizilirken oradaydık. Ben İstanbul’daki Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Şirin, Yeksav Başkanı Ethem Güleryüz ve Nuri Güleryüz. İstanbul'daki derneklerden olan Ispartalı sanayici iş adamları dernek başkanı, aynı zamanda Yalvaçlılar Dernek Başkanı Ali Mahir Kadayıfçı, Isparta Gönül Birliği Derneği’ni temsilen Zafer Arısoy, Sütçüler, Kesme Derneği’nden Ramazan Erdem, Eğirdirli Süleyman Benli, daha bir kaç Eğirdirli hemşehrimizle desteklerimizle orada olduk. Gençlerimizle gurur duyduk. Gençlerimiz bu yolda idealleri ve ruhlarını ortaya koyarak üstün gayretleri ile 1. lige kadar çıktılar. Tabi bu gururun başında takımın antrenörü Ahmet Özkoç vardır. İstanbul'da eze eze bir galibiyet yaşanmıştı. Bütün Eğirdir sakinliğimize rağmen maçın bitiminde spora yakışmayacak, profesyonellikten ve sporda yenmek var yenilmekte var düsturundan uzak olarak rakip takımın antrenörünün fevri hareketine voleybolcularımız maruz kaldı. Çok şükür ki gene sergilediğimiz vakur duruş, iyi niyet ve galibiyetimizle kenarımıza çekilerek muhatap olmadan zaferi kutladık. Tebrikler Eğirdir Elma spor.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap