ÇOK MAKSATLI TOPLANTI SALONU'NUN TEMELİ KURBAN KESİLEREK ATILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÇOK MAKSATLI TOPLANTI SALONU'NUN TEMELİ KURBAN KESİLEREK ATILDI
Haberin Tarihi: 24.9.2013 10:24:00 - Okunma Sayısı:1583 defa okundu.

Temel demirleri döşenen Çok Maksatlı Toplantı Salonu için Pazar günü sade bir temel atma programı yapıldı.

ÇOK MAKSATLI TOPLANTI SALONU’NUN TEMELİ KURBAN KESİLEREK ATILDI

 

            Temel demirleri döşenen Çok Maksatlı Toplantı Salonu için Pazar günü sade bir temel atma programı yapıldı.

            Eğirdir’de yapımına başlanan Çok Maksatlı Toplantı Salonu için Pazar günü sade bir program düzenlendi. Programda kurban kesildi,  dua okundu ve temel betonunun atılması için düğmeye Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral birlikte bastılar.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Çok Maksatlı olarak inşasına başlanılan toplantı salonunun yılsonunda tamamlanacağını belirtti. Yapılan inşaatın projesi hakkında Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’a bilgiler aktaran Başkan Özmeral, “Eğirdir’imizde ihtiyaç duyulan geniş ve çok maksatlı kullanılmak üzere toplantı salonumuzun inşaatına başlamış bulunuyoruz. Projeye göre, Çok Maksatlı toplantı Salonumuzda 2537 m2kapalı alana sahip çok maksatlı düğün ve toplantı salonumuzda 315 m2 internet kafe ve Kafeterya, 321 m2 alışveriş merkezi, 128 m2 cep sineması, bayanla riçin 71 m2 spor salonu, 1281 m2 düğün ve toplantı salonu, 418 m2 diğer kapalı alanları bulunuyor. İhaleyi alan HNG firması çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. İnşaallah çok maksatlı toplantı solunumuz tamamlandığında halkımızın faydalanabileceği güzel bir mekân haline gelecek” dedi.

            Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, “İlçemizde Belediyemiz tarafından modern bir tesis yapılmaya başlandı. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Eğirdir’de büyük bir eksikliğin tamamlanacağını düşünüyorum. Bu bina kalıcı ve unutulmayacak bir eser olacak.  Eğirdir’de güzel işler yapılıyor. Gelişmelere seviniyoruz. Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            İlçeye ayrı bir renk katacağına inandığını belirten Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Çok Maksatlı Düğün ve Toplantı Salonu için yer seçiminin de isabetli olduğuna vurgu yaptı.

            Temeli atılan Çok Maksatlı Toplantı Salonunun yıl sonuna kadar tamamlanması ve yeni yılda hizmet vermesi bekleniyor.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap