Kaymakam Abdullah AKDAŞ?ın 10 Kasım Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah AKDAŞ?ın 10 Kasım Mesajı
Haberin Tarihi: 10.11.2016 10:17:00 - Okunma Sayısı:1711 defa okundu.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde Ata’mızı özlem, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın 10 Kasım Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurarak bizlere en değerli mirası bırakan, milletimizin bağımsız yaşamasını her şeyin üstünde tutarak, büyük mücadeleyi başlatan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde Ata’mızı özlem, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Yüce Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığımızı ilelebet yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünya milletlerine güçlü bir şekilde göstermiştir.

 Milletimize hak ettiği onuru geri almasında yol gösteren, fikir ve uygulamalarıyla yüzyıla damgasını vuran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün de ileri görüşlülüğü ve söylevleriyle Türk milletinin geleceğini aydınlatmaya devam etmektedir.

 Sevgili Eğirdirliler, Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak, daha güçlü bir Türkiye olarak milletçe çok çalışmak, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar korumak, Ata’ya duyduğumuz saygının en güzel göstergesi olacaktır.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” söylevinden hareketle, 10 Kasım tarihini bir matem günü olarak kabul etmek yerine, O’nun geleceği aydınlatan düşünceleriyle bu günü anlamalı ve değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş mücadelemizin Gazi ve Şehitlerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap