YELKENCİLERİMİZ 3 MADALYA İLE DÖNDÜLER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YELKENCİLERİMİZ 3 MADALYA İLE DÖNDÜLER
Haberin Tarihi: 14.11.2016 14:39:00 - Okunma Sayısı:1544 defa okundu.

Muğla-Fethiye’de 11-13 Kasım tarihleri arasında yapılan Optimist ve Laser 4.7 sınıf yarışlarına katılan Eğirdir Yelken kafilesi 3 dalda madalya alarak ilçemize döndüler.

YELKENCİLERİMİZ 3 MADALYA İLE DÖNDÜLER

Muğla-Fethiye’de 11-13 Kasım tarihleri arasında yapılan Optimist ve Laser 4.7 sınıf yarışlarına katılan Eğirdir Yelken kafilesi 3 dalda madalya alarak ilçemize döndüler.

                Muğla-Fethiye’de yapılan açık il yarışına ilimizden 10 optimistçi ve laser 4.7’ci katıldı. Katılımın oldukça fazla olduğu yarışmada 70’e yakın yelkenci yarıştı. Yapılan yarışmalar sonuncunda ilimizi temsil eden Ali Lök, gençler laser 4.7 sınıfında 1’nci, 4.7 sınıfı genel sıralamasında da 3’ncü oldu. En genç optimistçiler yarışmasında ise Eğirdir yelken takımı sporcusu Aybars Kaya 3.lük madalyası aldı.

                Ödüller; Muğla Valisi, Fethiye Büyükşehir Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, Gençlik Hizmetleri Muğla İl Müdürü ve Türkiye Yelken Federasyonu Başkanının da katıldığı törenle verildi.

Pazar akşamı ilçemize dönen Yelken kafilesinin başkanı Yelken İl Temsilcisi gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yarışmada başarı gösteren sporcularımı kutlar, başarılarının devamını diliyorum. Katılan diğer yelkencilerimiz de bu yarışlar sayesinde tecrübelerini arttırdılar. Yarış kazanmak için daha çok gayret etmenin gerektiğini öğrendiler. Yarışa katılan sporcularımız hepsi de yarışı sonuna kadar devam ettirip bitirdiler. Bizim istediğimiz gibi bir sonuç elde ettik. Faaliyetlerimiz kış aylarında da devam edecektir. Bu yarışlara katılmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür ediyorum.”

                Ağartan, yarışmalar sırasında Türkiye Yelken Federasyonu başkanlığına seçilen Özlem Akdurak ile tanışma ve görüşme fırsatı bulduklarını da ifade ederek “Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, İlimizdeki yelken çalışmalarını ilgi ile takip ettiğini mutlaka Eğirdir’e geleceğini belirtti.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap