İZ BUTİK HİZMETE AÇILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İZ BUTİK HİZMETE AÇILDI
Haberin Tarihi: 16.11.2016 09:52:00 - Okunma Sayısı:2740 defa okundu.

Hemşehrimiz Aylin Köklü Eğirdir’e butik açtı.

İZ BUTİK HİZMETE AÇILDI

                Hemşehrimiz Aylin Köklü Eğirdir’e butik açtı.

                İlçemizin tanınmış simalarından merhum Dr. İsa Köklü ve Güler Köklü’nün gelinleri Aylin Köklü “İz Butik” ismiyle Eğirdir’de bayanlara yönelik şık bir butik açtı.


                Açılışa; Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Veli Gök, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün’ün yanı sıra çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

                Açılış öncesi Veysel Akça kısa bir dua yaptı. Akça, yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

                Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl: “Köklü ailesinin yeni bir teşebbüsünü hep birlikte hizmete açacağız. Göle nazır işlek bir yolda böyle güzel bir işyeri açılıyor. Umuyorum burası yanında bulunan kapalı işyerlerinin de açılması sonucunda biraz daha güzelleşir. Biz bu yönden bakıyoruz ama Aylin hanım da cep harçlığı açısından bakacak. Hem Eğirdir'imize hem de Köklü ailesine hayırlı olur, inşallah kazancı bol olur” dedi.

                Daha sonra Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Veli Gök, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, İz Butik’in açılış kurdelesi kesilerek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.


                Seydim Mahallesi Prof Dr. Orhan Aslanoğlu Cad. Bozkır Apt. No: 21/A Eğirdir adresinde açılan İz Butik’in hayırlı olmasını diler, Aylin Köklü’ye bol kazançlı günler dileriz.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap