Eğirdirspor Derbiye Hazırlanıyor?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor Derbiye Hazırlanıyor?
Haberin Tarihi: 22.11.2016 09:54:00 - Okunma Sayısı:1200 defa okundu.

DERBİ MAÇ BU HAFTA

Eğirdirspor Derbiye Hazırlanıyor…

                Isparta Davrazspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Kütahya Akıncılarspor ile karşı karşıya geldi. Isparta'dan çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmayı Isparta Davrazspor 3 - 1 kazandı.

                Eğirdirspor ise sahasında Tavşanlı Linyitspor'u konuk etti. Karşılaşma Eğirdirspor'un 1 - 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

                DERBİ MAÇ BU HAFTA

                Bölgesel Amatör Lig 7. grupta bu hafta (27 Kasım 2016 Pazar) Isparta Davraspor ile Eğirdirspor karşı karşıya gelecek. Isparta Atatük Stadında saat 14.00’de oynanacak karşılaşma için Eğirdirspor hazırlıklarını sürdürüyor.

EĞİRDİRSPOR TAVŞANLI'NIN NAMAĞLUP ÜNVANINI SONLANDIRDI

                Büyük çekişmenin yaşandığı ve alınan 1 galibiyetle çok şeylerin değiştiği BAL 7.Grup'ta Eğirdirspor, 9.haftaya namağlup giren 2 takımdan biri olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'u Eğirdir İlçe Stadında 67. dakikada Burak Gezer'in attığı golle 1-0 mağlup ederek rakibine bu sezon ilk mağlubiyetini yaşattı. Eğirdirspor böylece yeni hocası Mehmet Akdülger ile çıktığı ilk maçta galibiyet alarak kalan haftalar için taraftarlarına umut verdi.

                Eğirdirspor bu sonuçla 13 puanla lider Bucak Belediye Oğuzhanspor'un 6 puan gerisinde bulunuyor, Tavşanlı Linyitspor ise bu mağlubiyetle 11 puanda kaldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap