15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Haberin Tarihi: 29.11.2016 10:26:00 - Okunma Sayısı:1579 defa okundu.

Eğirdir Eğitim Bir-Sen başkanı Ali ŞANAL, halkın Aliya İzzetbegovic gibi Müslüman düşünür siyasi adamları tanıması, 15 Temmuz demokrasi zaferini ve şehitlerini unutmaması gerektiğini söyledi.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Aliya İzzetbegovic'i anma programı düzenlendi. Programa; Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın KARAKAYA, Ak Parti İlçe Başkanı Veli GÖK,Isparta Memur-Sen başkanı İhsan ARICI, Eğitim Bir-Sen il-ilçe teşkilatı, Eğitim Bir-Sen kadın kolları il-ilçe teşkilatı, genç Memur-Sen il-ilçe teşkilatı ve davetliler katıldı.



Programda Eğirdir Genç Memur-Sen Başkanı Yücel ERDENK ve Memur-Sen il teşkilatından Ramazan Tamer BÜYÜKKÜPCÜ belgesellerle katılımcılara Aliya İzzetbegovic'i ve 15 Temmuz demokrasi zaferini anlattılar. Şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak program sonlandırıldı

Eğirdir Eğitim Bir-Sen başkanı Ali ŞANAL, yoğun beğeni alan programla ilgili olarak; halkın Aliya İzzetbegovic gibi Müslüman düşünür siyasi adamları tanıması gerektiğini ve 15 Temmuz demokrasi zaferini ve şehitlerini unutmaması gerektiğini; bu amaçla bu programı düzenlediklerini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap