CHP KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR...
Haberin Tarihi: 29.11.2016 11:12:00 - Okunma Sayısı:1300 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe teşkilatı Başkanlığından bir heyet ilçemize bağlı Göktaş Mahallesi ve Çayköy’e ziyarette bulundular.

CHP KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR...

                Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe teşkilatı Başkanlığından bir heyet  ilçemize bağlı Göktaş Mahallesi ve Çayköy’e ziyarette bulundular.

                CHP İl ve İlçe teşkilatından oluşan heyet, İlk önce Çayköy’de mevlit yemeğine katıldı. Daha sonra, köy kahvesinde partili üyeleriyle buluşarak sohbet etti ve köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

                Köy ziyaretine Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Yıldız Münevver GÜNER, Kadın Kolları yönetim Kurulundan Perihan ÖZKOÇ ve CHP İlçe Yönetiminden Sema ALTUNDAŞ da katıldı. Köydeki hanımlarla sıcak bir sohbet ortamı oluşturan hanımlar, köylü annelerden çocuklarının işsiz oldukları ve bu konuda yardımcı olunması için yoğun şikayet aldılar.

                Daha sonra Göktaş Mahallesi’ne ziyarette bulunan CHP İl ve İlçe Heyeti, burada  da Göktaş Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızdan, Eğirdir Belediyesi’nden hizmet görmediklerine dair bol bol şikayet aldı. CHP Heyeti, geçen hafta vefat eden iki vatandaşımızın evlerini de ziyaret ederek baş sağlığı diledi. 

                CHP İl ve İlçe heyetleri, hayırsever partili üyelerce  sağlanan hediyeleri, mahalleli çocuklara dağıtarak onları sevindirmeyi de ihmal etmedi. Senelerdir mahallenin sorunlarının çözümü ile ilgi hiçbir gelişme yaşanmadığını belirten mahalle sakinleri, mahallede yaşam şartlarının olumsuzluğunun yanında işsizlik sorununun  da çok fazla olduğundan dert yandılar.

                Göktaş mahallesi sakinleri, Belediye seçimlerinde başkan Şengöl’e oy vermedikleri için   mahalle olarak hizmet alımı konusunda cezalandırıldıklarını iddia ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap