CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR HAFTA SONU İLÇEMİZDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR HAFTA SONU İLÇEMİZDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Haberin Tarihi: 29.11.2016 11:14:00 - Okunma Sayısı:1941 defa okundu.

Her zaman, parti ayrımı gözetmeksizin vatandaşlarla beraber olmayı ve onların sorunlarını dinleyerek, bir nebze olsun dertlerine çare bulmayı, kendine görev bilen halk adamı, CHP Isparta Milletvekilimiz İrfan BAKIR,bu hafta sonu Pazar günü ilçemizi ziyaret etti.

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR HAFTA SONU İLÇEMİZDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

                Her zaman, parti ayrımı gözetmeksizin vatandaşlarla beraber olmayı ve onların sorunlarını dinleyerek, bir nebze olsun dertlerine çare bulmayı, kendine görev bilen halk adamı, CHP Isparta Milletvekilimiz İrfan BAKIR,bu hafta sonu Pazar günü ilçemizi ziyaret etti. Bu ziyarette CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ ve Milletvekilimizin danışmanı Yalım HALICI’‘da kendisine eşlik ettiler.

                Tepeli köyünde mevlit yemeği ve aynı zamanda bir vatandaşımızın da davetine icazet ederek düğüne katılan CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Buradaki vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Milletvekili  Bakır,  vatandaşlarımızın dertlerini de dinledi.

                Bu sene elmanın Rusya krizi nedeniyle para etmediğini, bu nedenle çok sıkıntılı olduklarını ifade eden Elma üreticisi hemşehrilerimiz Milletvekili Bakır’dan bu konuyu mecliste mutlaka dile getirmesini istediler.

                Bakır, ayrıca OHAL nedeniyle, hangi sebeple suçlandıklarını bilmeden ve hukuki bir sebep gösterilmeden açığa alınan ve son KHK ile meslekten ihraç edilen vatandaşlarımızın da dertlerini dinleyerek onlardan bilgi aldı. Mağdur edilmiş vatandaşlarımız sadece CHP ‘nin kendilerine yardımcı olmaya çalıştığını söylediler.

                Daha sonra Eğirdir’de, önceki gün  vefaat eden ve ilçemizin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden, 15. Dönem, Adalet Partisi Milletvekilimiz  Merhum Mustafa CESUR’un ilçemizde kılınan cenaze namazına katılarak oğlu ve yakınlarına başsağlığı diledi. CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR cenazeden sonra, CHP İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, CHP Eğirdir İlçe sekreteri Hakan TUYGAN ve danışmanı Yalım HALICI ile beraber, esnafımızı ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

                CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Vatandaşlarımıza meclis çalışmaları hakkında ve ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumla ilgili bilgi vererek, onların işsizlik ve geçim sıkıntıları ile ilgili dertlerini dinledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap