Eğirdir Adliyesine Savcı ve Hakim Atandı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Adliyesine Savcı ve Hakim Atandı?
Haberin Tarihi: 29.11.2016 11:36:00 - Okunma Sayısı:6119 defa okundu.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 kararnamesi kapsamında kur’a ile Eğirdir Adliyesine genç Cumhuriyet Savcısı ve Hakim atandı.

Eğirdir Adliyesine Savcı ve Hakim Atandı…

                Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 kararnamesi kapsamında kur’a ile Eğirdir Adliyesine genç Cumhuriyet Savcısı ve Hakim atandı.

                HSYK’nun ataması çerçevesinde Eğirdir Cumhuriyet Savcısı olarak Uğur Deniz atandı.


                Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu ve Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ticaret Hukuku alanında yüksek lisansına devam eden Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz Eğirdir’deki   görevine geçtiğimiz hafta içerisinde başladı.

                Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Kalkınma Bakanlığı ve Kayseri Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz, Kayseri /Yahyalı doğumlu, 23 yaşında ve bekar.

                Eğirdir’i çok beğendiğini, doğa harikası bir yer olduğunu konuşmalarında ifade eden yeni Cumhuriyet Savcımız Uğur Deniz, hafta sonu arkadaşlarıyla birlikte şehir turu attıklarını, Eğirdir’e hayran kaldıklarını belirtti.

                İlçemize atanan Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz’e hoş geldiniz der, görevlerinde başarılar dileriz.

Hakim Cihat Ateş görevine başladı

                HSYK’nun ataması çerçevesinde Eğirdir Adliyesine atanan Hakim Cihat Ateş görevine başladı.

                Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve İstanbul Çağlayan Adliyesinde staj dönemini tamamladıktan sonra kura çekimi ile Eğirdir’e atanan Hakim Cihat Ateş  Kayseri / Develi doğumlu.

                Geçtiğimiz hafta içerisinde Eğirdir’de ilk görevine başlayan Hakim Ateş, 27 yaşında ve bekar.

                İlk görev yerinin çok güzel olduğunu ifade eden Ateş, “Atama öncesi hepimiz bir endişe içerisindeydik. Acaba görev yerlerimiz neresi olacak diye arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Atamamız yapıldığında bir arkadaşım ‘cennet gibi bir yere gidiyorsun’ dediğinde çok mutlu olmuştum. Eğirdir gerçekten çok güzel bir yer, inşallah görevim süresince güzel hizmetler yaparım” dedi.

                Hakim Cihat Ateş’e ilçemize hoş geldiniz der, görevlerinde başarılar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap