EĞİRDİR ELMASPOR GÜÇLÜ RAKİBİ DÜZCE BELEDİYESPOR'A YENİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR GÜÇLÜ RAKİBİ DÜZCE BELEDİYESPOR'A YENİLDİ
Haberin Tarihi: 5.12.2016 16:12:00 - Okunma Sayısı:1433 defa okundu.

VALİ COŞ'TAN ELMASPOR'A ÖZEL İLGİ

EĞİRDİR ELMASPOR GÜÇLÜ RAKİBİ DÜZCE BELEDİYESPOR'A YENİLDİ

               Grubunda güçlü rakiplerle mücadele eden Eğirdir Elmaspor, pazar günü Düzce'de 18 Temmuz Spor Salonunda oynadığı Lig maçında şampiyonluk adaylarından Düzce Belediyespor'a 3-0 yenildi.

Saat 17.00'de başlayan müsabakada Eğirdir Elmaspor başa baş geçen 1. seti 25-23 kaybetti.

               2. sette de başlangıçta çekişmeli geçen karşılaşmanın sonucunu, Düzce Belediyespor'un oyuncularının tecrübeli ve antrenmanlı oluşu tayin etti (25-18)

               Galatasaray A takımında oynayan Kemal ve Galatasaray antrenörlerinin de destekleriyle güçlü bir kadro kuran Düzcespor, 3. seti de 25-18 kazanarak sahadan 3-0 galip olarak ayrıldı.

VALİ COŞ'TAN ÖZEL İLGİ...

Sakarya Valisi hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş, karşılaşma için Düzce'ye giden Eğirdir Elmaspor takımını ağırladı. Antrenör Ahmet Özkoç yönetimindeki Eğirdir Elmaspor kafilesini Vali Coş'un emirleriyle Sakarya girişinde motorlu eskort polis ekipleri karşıladı. Sakarya Ormanevi Dinlenme tesislerinde akşam yemeğinde biraraya gelen Vali Coş ve Eğirdir Elmaspor takımı hasret giderdiler. Hemşehrimiz Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Eğirdir Elmaspor voleybol takımı oyuncularını ayrı ayrı tebrik ederek hediyeler verdi. Eğirdir halkına selam ve hürmetlerini ileten Coş, Eğirdir Elmaspor'a da başarılar diledi.

               Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç, Sakarya Valisi Hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş'un ilgi ve alakalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Sayın Valimize Eğirdir Elmaspor ekibi olarak, teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz." dedi.

ELMASPOR BU HAFTA ALTEKMA'YI KONUK EDECEK

Voleybolda Bölgemizin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor, bu hafta (11 Aralık 2016 Pazar günü) Saat 14.00'de Eğirdir Kapalı Spor Salonunda yine Ligin güçlü takımlarından Arkas altyapılı Altekma ile karşılaşacak. Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç, seyirci desteğinin takımların galibiyetlerinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak "Her maçta olduğu gibi bu maçta da seyircimizin değerli desteklerine ihtiyacımız var. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlar bizim Ligdeki yerimizi belirleyeceği için kendi saha avantajımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Sporsever halkımızı takımımızı desteklemeye bekliyoruz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap