EĞİRDİRSPOR?DA HEDEF 3 PUAN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR?DA HEDEF 3 PUAN
Haberin Tarihi: 16.12.2016 10:29:00 - Okunma Sayısı:1361 defa okundu.

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Pazar günü kendi sahasında Kepez Belediyespor’u ağırlayacak.

EĞİRDİRSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

                Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Pazar günü kendi sahasında Kepez Belediyespor’u ağırlayacak.

                Ligde son hafta Akşehirspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden kırmızı yengeçlerde moraller yerinde. İlk devrenin son maçında Kepez Belediyespor‘u ağırlayacak olan Eğirdirspor’da hedef 3 puan.

                Yeni teknik direktörü Mehmet Akdülger ile çıktığı 3 karşılaşmanın 2’sinden galip ayrılan Kırmızı yengeçler, Serikspor karşılaşmasında çıkan saha olayları nedeniyle bu maçı kendi sahasında seyircisiz oynayacak.

                Eğirdirspor Teknik Direktörü Mehmet Akdülger futbolcularla maç öncesi tek tek ilgilenerek, maçın önemine vurgu yapmaya devam ediyor. Akdülger  maç öncesinde yaptığı açıklamasında “ Eğirdir güzel bir memleket, güzel bir atmosferi var. İlçenin 3. ligde bir takıma kesinlikle ihtiyacı var, bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kaliteli bir kadromuz var ama bazı maçlarda şansızlığımızı kıramadık. Akşehirspor karşılaşmasında istediklerimizi bir nebze de olsa sahaya yansıttık ve galibiyetle ayrıldık. Kepez iyi ve güçlü bir ekip, bizim takım zor maçları seviyor, inşallah hafta sonu bu maçtan galip gelip hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

                Eğirdirspor, Kepez Belediyespor karşılaşması 18 Aralık 2016 Pazar günü saat: 14.00’te Eğirdir ilçe stadında seyircisiz olarak oynanacak.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap