Eğirdirspor Devreyi 17 Puanla 7. Sırada Kapattı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor Devreyi 17 Puanla 7. Sırada Kapattı
Haberin Tarihi: 19.12.2016 17:48:00 - Okunma Sayısı:1506 defa okundu.

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Eğirdirspor ligin ilk yarısını 17 puanla 7. sırada tamamladı.

Eğirdirspor Devreyi 17 Puanla 7. Sırada Kapattı

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Eğirdirspor ligin ilk yarısını 17 puanla 7. sırada tamamladı.

               Lige Şampiyonluk parolasıyla başlayan Kırmızı yengeçler, ligin ilk maçında Şuhut Belediyespor yenilgisiyle büyük hayal kırıklığına uğramasına rağmen, Akıncılar, Sarayönü Konyaaltı maçlarından galip gelerek tekrar dikkatleri üzerine çekmişti. Eğirdirspor, kendi sahasında Sandıklıspor'a 5-1 yenilmesinin ardından Dumlupınar Üniversitesi beraberliği ile teknik direktör Hakan Hayati Karaca'nın istifası sonrası Tecrübeli teknik adam Mehmet Akdülger ile anlaştı.  Akdülger takımın başına geldikten sonra çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alan kırmızı yengeçler, geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında oynadığı Kepez Belediyespor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istiyordu fakat direkler izin vermedi.

               Eğirdir İlçe stadında oynanan ve  Abdulkerim S.B.Koca, Okan Güldal, Gözde Üçgül hakem triosunun yönettiği karşılaşma her iki takımın da karşılıklı atakları ile başladı. Eğirdirspor karşılaşmanın 15 ve 35. dakikasında Mertcan Eskin ile bulduğu iki net fırsatta direğe takılırken, Kepez Beldiyespor ise 27. dakikada Kaleci Mehmet’i geçmeyi başaramayınca ilk yarı 0-0 'lık skorla tamamlandı.

               Karşılaşmanın 59. dakikasında gelişen Kepez Belediyespor atağından Eğirdirspor'lu sağ bek Mert Sözgen'in sektirdiği topu şık ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Ahmet Keleş takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Eğirdirspor 79. dakika'da Burak Gezer ile bulduğu pozisyonda yine direğe takılırken, 90+2. dakikada Burak Gezer'in yerine oyuna giren Genç oyuncu Alperen Zeki Arazlı ile golü buldu (1-1). Karşılaşma bu golün ardından sonra erdi.

               Karşılaşma seyircisiz oynandığı için Kepez'den gelen  Kepez Belediyespor ve Eğirdirspor taraftarları takımlarını stat dışından desteklediler.

               Eğirdirspor 1 haftalık devre arası tatilinin ardından 2. yarı hazırlıklarına Eğirdir'de devam edecek. Ligin ikinci yarısında ise 15 Ocak 2017 tarihinde kendi sahasında Hisar Belediyespor ile karşılaşacak.    

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap