EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKENCİLERİ BODRUM?DAN MADALYALARLA DÖNDÜLER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKENCİLERİ BODRUM?DAN MADALYALARLA DÖNDÜLER
Haberin Tarihi: 19.12.2016 17:50:00 - Okunma Sayısı:2108 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü, 15-18 Aralık tarihleri arasında Bodrum'da düzenlenen Muğla GHSİM Hareketli Salma İl Trofesi 5. Ayak Ada Uz Yelken Yarışlarına katıldılar.

EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKENCİLERİ BODRUM’DAN MADALYALARLA DÖNDÜLER

               Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü, 15-18 Aralık tarihleri arasında Bodrum'da düzenlenen Muğla GHSİM Hareketli Salma İl Trofesi 5. Ayak Ada Uz Yelken Yarışlarına katıldılar.

               Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Turgut Reis kulübü sporcusu Ada Uz anısına düzenlenen yarışmalarda, sporcularımız; Arif Aslantürk, Aybars Kaya ve Yunus Emre Karagöz yaş gruplarında özel ödül aldılar.

               Yarışmalara; Kafile Başkanı Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Ahmet Şahan'ın yönetiminde Optimistçiler; Arif Aslantürk, Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Orkun Kartal, Elif Ilgaz Çam, İlke Dikmen, Hamza Baş, Hasan Hüseyin Özekin, Atakan Öğüt, Eyüphan Güngör, Laser 4.7'de de Ali Lök katıldılar.

               Madalyalarla ilçemize dönen Eğirdir Belediyespor Yelken kulübü sporcularını tebrik eden Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, yarışlar ile ilgili gazetemize şu açıklamayı yaptı: “İlk gün şiddetli rüzgar olması dolayısıyla çoğu sporcu yarışı yarıda bırakarak geri döndü. Diğer iki günde yapılan yarışmalarda üç sporcumuz; Arif Aslantürk, Aybars Kaya ve Yunus Emre Karagöz yaş gruplarında özel ödül aldılar.

               Bu yarışma 2017 yılı Federasyon yarışlarına hazırlık mahiyetindeydi. Eğirdir Gölü’nün soğuk olması nedeniyle sıcak yerlerde yapılan yarışmalara katılmayı tercih ediyoruz. Bu yarışlara katılarak sporcularımız kış şartlarında yarışma tecrübeleri artıyor. 2016’nın son yarışında ilçemize madalya ile dönmek hepimiz için büyük bir gurur” dedi.

               Yelken İl Temsilcisi Ağartan, yarışmalara katılmak için kendilerine destek olan Eğirdir Belediye Başkanlığına ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap