Keyf-i Âlâ Halkımızın Hizmetinde?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Keyf-i Âlâ Halkımızın Hizmetinde?
Haberin Tarihi: 27.12.2016 22:55:00 - Okunma Sayısı:2294 defa okundu.

İlçemizde İnternet cafe olarak öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hizmet eden Beyaz İnternet Cafe bundan böyle Keyf-i Ala Cafe Bistro olarak hizmetine devam edecek.

Keyf-i Âlâ Halkımızın Hizmetinde…

İlçemizde İnternet cafe olarak öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hizmet eden Beyaz İnternet Cafe bundan böyle Keyf-i Ala Cafe Bistro olarak hizmetine devam edecek.

  Cami Mahallesi Belediye arkasında Ayhan - Kayhan AKŞİT kardeşler, 19 yıl boyunca Eğirdir’de internet cafe işletmeciliği hizmeti yaptılar. Çağın getirdiği teknolojiyle internet’in artık cep telefonlarına kadar indiğini ifade eden Akşit kardeşler, “19 yıldır müşterilerimizin memnuniyeti için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Şimdi değişik bir karar alarak kardeşimle birlikte  Teknoloji her geçen gün yenileniyor. Modern çağa biz de uyup, işyerimizi Keyf-i Alâ Cafe Bistro olarak yeniledik” dediler. 

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl “Bugün burada ikinci bir kahve yerinin açılışını yapacağız. Eğirdir’imizde daha önce internet cafe olarak hizmet eden işyerimiz artık yeni konseptiyle yeni ismiyle hizmetine devam edecek.” dedi.

Konuşmalarında üniversite öğrencilerine seslenen Şengöl; “Buradan üniversitede okuyan arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Onlar, ‘Eğirdir’de cafe yok, yeni konsepte yeme-içme yeri yok’ diyorlardı. Buyursunlar. Eğirdir’de ikincisini açıyoruz. Herhalde bundan sonra da bu devam edecek. Her şeyde olduğu gibi bunun da modasını yerine getirmiş oluyoruz. Bugün burada iki kardeşimizin heyecanına ortak oluyoruz. Kendilerine bol kazançlar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise; “Öncelikle bu işyeri Eğirdir’de hayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazançlar nasip etsin. Ülkemizin bugünkü sıkıntısında en önemli yapabileceğimiz vatandaş olarak girişimci olabilmek. Daha çok kazanmak, daha çok çalışmak. Keyf-i Alâ’nın o kapasitede olduğunu gördük. Çok güzel bir işyeri yapılmış. İnşallah Eğirdir’deki vatandaşlarımıza, Isparta’daki vatandaşlarımıza ve öğrenci kardeşlerimize hayırlı uğurlu olur. İşletmecilerimizi kutluyoruz. Allah hayırlı bol kazançlar versin” dedi. 

Keyf-i Alâ Cafe Bistro’nun açılış törenine; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün yanı sıra çok sayıda hemşehrilerimiz katılarak, hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Keyf-i Alâ Cafe Bistro’da ızgara çeşitleri, fasd food çeşitleri, makarna ve aparatların yanı sıra, serpme kahvaltı ve kahve çeşitleri hizmete sunulacak. 

Eğirdir Gölüne nazır çok güzel bir bahçelerinin olduğunu ifade eden Akşit kardeşler, “müşterilerimiz burada kendilerini çok rahat hissedecekler” dediler. 

İşyerlerini yeniden teşrif ederek modern bir cafe haline getiren Ayhan-Kayhan AKŞİT kardeşler’i kutluyor, bol kazançlı günler diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap