KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI RECEP ER EĞİRDİR'DE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI RECEP ER EĞİRDİR'DE
Haberin Tarihi: 26.9.2013 09:46:00 - Okunma Sayısı:3017 defa okundu.

YURT-KUR Genel Müdür Yardımcısı Recep Er ve beraberindeki Antalya'dan Bölge Müdürü Ahmet Sütçü ile Genel Müdürlük İnşaat Mühendisi Tayfun Akkaya Yurt Kur Müdürü Hasan Bingöl, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'den gerekli bilgi alarak arsa için bazı yerleri gezdiler.

KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI RECEP ER EĞİRDİR’DE...

 

            YURT-KUR Genel Müdür Yardımcısı Recep Er ve beraberindeki Antalya’dan Bölge Müdürü Ahmet Sütçü ile Genel Müdürlük İnşaat Mühendisi Tayfun Akkaya Yurt Kur Müdürü Hasan Bingöl, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’den  gerekli bilgi alarak arsa için bazı yerleri gezdiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Eğirdir’de Yüksek Okul öğrencilerinin sayıları artınca kalabileceği yerleri bulmak gittikçe zorlaşıyor. Şimdiden acil olarak çalışmalar başlatılmalı.  Mutlaka YURT-KUR kendi binasında hizmet vermelidir. Belediyemiz olarak biz her zaman yardımcı olmaya hazırız” dedi.

            Yurt-Kur Genel Müdür Yardımcısı Recep Er, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile tanışmaktan ve misafirperverliği yanında pratik çözümler ortaya koymasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Recep Er, arsa temin edildiği takdirde Eğirdir’de geleceğe dönük yurt binasının en erken şekilde yapılabileceğini açıkladı.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap