VALİ ÖZKAN'DAN EĞİRDİR BELEDİYESİ'NE ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİ ÖZKAN'DAN EĞİRDİR BELEDİYESİ'NE ZİYARET
Haberin Tarihi: 27.9.2013 10:56:00 - Okunma Sayısı:1976 defa okundu.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Eğirdir'e gelerek Belediye'ye ziyarette bulundu. Vali Vahdettin Özkan, Belediye girişinde İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve Belediye birim amirleri tarafından karşılandı.

VALİ ÖZKAN’DAN EĞİRDİR BELEDİYESİ’NE ZİYARET

 

            Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Eğirdir’e gelerek Belediye’ye ziyarette bulundu. Vali Vahdettin Özkan, Belediye girişinde İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve Belediye birim amirleri tarafından karşılandı.

            Herkesle tek tek tokalaşan ve hal hatır soran Vali Özkan, “Belediye Başkanımızın çayını kahvesini içmeye ve hasbihâl etmeye geldik” dedi.      

 

            Belediye ile ilgili Başkan Özmeral’den bilgiler alan Vali Özkan, Eğirdir’le ilgili iyileştirilmesi gereken konularda bilgi sahibi oldu.

            Belediye içme suyu borularının halini gösteren Başkan Özmeral, “İçme suyu hatlarımızın durumu bu şekildeydi” diyerek kireç tutmuş boruları gösterdi. Önce plastik içerisinde beton konulmuş bir malzeme sanan Vali Özkan, içme suyu borularının bu hale gelmesini hayretle inceledi. Başkan Özmeral, “Fazlaca personeli bulunan, batmış iflas etmiş ve bütün malları hacizli olan belediyemizde vazifeye başladık. Allah’a şükür olsun şimdi hacizler kalktı, 363 çalışanımız var, Belediyemiz kâra geçti” dedi.

            “İsrafa kaçmadan, hizmet vermek, kaynakları yerinde kullanılmak önemli” diyen Başkan Özmeral, 2 milyon 100 bin tüplü orman fidanı yetiştirildiğini, kaynakların yerinde kullanıldığını, 4 yaşından 70 yaşına kadar ilçedeki vatandaşlara spor yapabilmeleri için alt yapı oluşturulduğunu, Eğirdir’in En Temiz Kentler arasında Türkiye 2.si olduğunu tek tek anlattı.

            Eğirdir’in, Isparta’nın misafir odası olduğunu vurgulayan Başkan Özmeral, “Selçuklu şehri olan güzel ilçemiz tarih, öğrenci, turizm ve spor şehridir” dedi.

            Eğirdir denilince akla gelen elma hakkında da bilgiler alan Vali Vahdettin Özkan, ilçede yetişen ve ağırlı 800 gramı bulan elmayı Başkan Özmeral ve İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ile birlikte tutarak basın mensuplarına poz verdi. Vali Vahdettin Özkan, “Belediye Başkanımızda hizmet aşkı var. Başarılı çalışmalara imza atmış ve gözüküyor ki bundan sonrada güzel hizmetler yapmaya devam edecek. Belediye Başkanımıza ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Eğirdir ilçemiz Isparta’nın en güzel ilçelerinden bir tanesi. Gölümüz içme suyu kaynağı. Hep birlikte Eğirdir Gölümüze sahip çıkmalıyız. Eğirdir’e zaman buldukça ziyarette bulunacağım” dedi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Vali Vahdettin Özkan’a Eğirdir’e teşriflerinden ve Belediyeye ziyaretlerinden dolayı Eğirdir’in simgesi olan kristal elma hediye etti.

 

 

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap