Milli Eğitim Müdürlüğü Servis Şoförleriyle Tanışma Toplantısı Düzenledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milli Eğitim Müdürlüğü Servis Şoförleriyle Tanışma Toplantısı Düzenledi
Haberin Tarihi: 28.9.2013 09:41:00 - Okunma Sayısı:1896 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ali Demir, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, Okul Müdürleri, Eğirdir'de Öğrenci Servisi olarak taşımacılık yapan araç sahipleri ve şoförler ile biraraya geldiler.

Milli Eğitim Müdürlüğü Servis Şoförleriyle Tanışma Toplantısı Düzenledi

 

            Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ali Demir, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, Okul Müdürleri, Eğirdir’de Öğrenci Servisi olarak taşımacılık yapan araç sahipleri ve şoförler ile biraraya geldiler.

            27 Eylül 2013 Cuma günü Saat 09:30 da Eğirdir Dündarbey Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz BOZTOPRAK ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla BOZHÜYÜK öğrenci servisleri ile ilgili yönetmelik ve şoförlerin uymaları gereken kuralları anlattılar.

            İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ali Demir ve Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube yetkilileri de denetimler ve yol güzergâhları hakkında bilgi verdiler.

            Milli Eğitim Müdürü Yılmaz BOZTORAK, toplantıda yaptığı konuşmada “Hiçbir öğrencimizin burnunun dahi kanamasını istemiyoruz, taşımalı öğrencilerin bütün sorumlulukları nöbetçi öğretmenler ve şoförlerdedir, öğretmen öğrenciyi araca bindirip kontrol edecek, şoför de sağlam şekilde listeye bakarak teslim alacak, onun dışında çarşıda, pazarda öğrenci olmayacak” diyerek yönetmeliğin titizlikle uygulanacağını söyledi.

            Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz BOZTOPRAK, araç sahipleri ve şoförlere de söz hakkı vererek onların da istek ve taleplerini dikkate alacağını belirtti.

            Toplantı yeni eğitim öğretim yılının  problemsiz bir şekilde tamamlanması temennileriyle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap