DUBLE YOL ÇALIŞMASI DURDU!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DUBLE YOL ÇALIŞMASI DURDU!...
Haberin Tarihi: 29.7.2017 12:16:00 - Okunma Sayısı:2315 defa okundu.

MUHTEMEL KAZALARIN SORUMLUSU KİM OLACAK!?...

               DUBLE YOL ÇALIŞMASI DURDU!...

               MUHTEMEL KAZALARIN SORUMLUSU KİM OLACAK!?...

               Eğirdir-Konya karayolu, Köprübaşı-Kemerköprü arasında başlatılan duble yol çalışmalarının durdurulması halkımızın tepkilerini çekmeye devam ediyor.

               Hergün binlerce aracın geçtiği, Isparta-Konya karayolunda, Eğirdir Köprübaşı-Kemerköprü arasında, sadece Konyabucağı Mahallesi girişinin önünde birkaç yüz metrelik yolun yapılmaması nedeniyle halen trafik tek şeritten sağlanıyor.

               Köprübaşı'ndan itibaren Konya istikametine gidiş yönünün trafiğe kapalı olması nedeniyle Kemerköprü'ye kadar olan bölümde trafik tek şeritten iki yönlü akarken, yol yapımı için burada hiçbir iş makinesinin bulunmaması ve hiçbir çalışmanın yapılmaması "özellikle mi yapılmıyor?" sorusunu akıllara getiriyor.

               Yenimahalle-Köprübaşı arasındaki duble yolda da, sürücüler zor anlar yaşıyor. Köprübaşı-Yenimahalle istikametindeki yol ile Yenimahalle-Köprübaşı arasındaki yol seviyesinde (iki yol ortasında), yer yer 1 metreye varan yükseklikler bulunurken, duble yol arasında ve kenarlarında bariyerlerin ve kaldırımların yapılmaması kazalara yol açıyor. Yol yapımı dolayısıyla Yenimahalle'den şehir merkezine gelmek için şehiriçi dolmuşları kullanan vatandaşlarımız ana yolu geçerek karşı yönde beklemek zorunda kalıyor ki bu da başka bir tehlike!...

               Önümüzdeki elma sezonunda, hergün yüzlerce traktör, kamyonet ve kamyonun bu yollarda trafiğe çıkacağı bilinirken, elma sezonuna birkaç ay kala söz konusu yollarda hiçbir çalışma başlatılmaması nedeniyle vatandaşlarımız soruyor: "Çalışma yapılmayan, yarım bırakılan, tedbirlerin alınmadığı bu yolda yaşanabilecek muhtemel trafik kazalarının sorumlusu kim olacak?..."

AKIN-EĞİRDİR

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap