Komşu İlçelerin Kaymakamları Eğirdir'e Hayran Kaldılar...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Komşu İlçelerin Kaymakamları Eğirdir'e Hayran Kaldılar...
Haberin Tarihi: 11.10.2013 11:48:00 - Okunma Sayısı:2006 defa okundu.

Isparta ilinin ilçe kaymakamları Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçemize geldiler.

Komşu İlçelerin Kaymakamları Eğirdir’e Hayran Kaldılar…

 

            Isparta ilinin ilçe kaymakamları Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın davetlisi olarak ilçemize geldiler.

            Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın davetlisi olarak ilçemize gelen Yenişarbademli Kaymakamı Cafer Sönmez, Sütçüler Kaymakamı İdris Koç, Atabey Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Aksu Kaymakamı Lokman Önder, Gönen Kaymakamı Adem Uslan, Uluborlu Kaymakamı Adem Çelik, Keçiborlu Kaymakamı Vedat Yılmaz, Senirkent Kaymakamı Mehmet Sayın ve Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altuntaş Eğirdir’e hayran kaldılar.

            İlk önce Eğirdir Gölünün eşsiz rengi üzerinde tekne gezintisi yapan kaymakamlar daha sonra ilçemizin tarihi mekanları olan Eğirdir Kalesi, Dündarbey Medresesi, Hızırbey Camisini, ayrıca da Eğirdir Evi’ni ve Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsünü de gezme imkanını buldular.

            Komşu ilçe kaymakamlarını tanışma amaçlı Eğirdir’e davet ettiklerini söyleyen Kaymakam Yalçın Yılmaz, “Bazı kaymakamlarımız ilçelerine yeni geldiler. Biz de ev sahibi olarak kaymakamlarımızı güzel ilçemize davet ettik. Sağ olsunlar hepsi geldiler. İlçemizin tarihi mekanlarını geziyoruz. İlçemizin ne kadar güzel olduğunu onlara gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

            Kaymakamların gezisine Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral de katıldı.

            Komşu ilçelerin Kaymakamları Eğirdir’in çok güzel bir ilçe olduğunu, tekne gezintisinin çok keyifli geçtiğini, Eğirdir’de farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu dile getirerek Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’a nazik davetleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap