Eğirdir'in "Sakin Şehir"li Tanıtım Atağı Devam Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'in "Sakin Şehir"li Tanıtım Atağı Devam Ediyor
Haberin Tarihi: 3.10.2017 17:48:00 - Okunma Sayısı:2608 defa okundu.

- Salyangoz ve Cittaslow Eğirdir yazılı yaklaşık 1 metre boyunda 7 metre enindeki tabela şehir merkezinde yerini aldı.

Eğirdir'in "Sakin Şehir"li Tanıtım Atağı Devam Ediyor

- Salyangoz ve Cittaslow Eğirdir yazılı yaklaşık 1 metre boyunda 7 metre enindeki tabela şehir merkezinde yerini aldı.
Ayrıca, Eğirdir Belediyesi girişine Cittaslow (Sakin Şehir) kriterleri asıldı. 
- Cittaslow (Sakin Şehir) tabelaları şehrin giriş çıkışlarına takılırken, şimdide sakin şehirlerin simgesi olan Salyangoz,
ve Cittaslow Eğirdir" yazılı tabela Dündar Bey Medresesi önünde bulunan Atatürk Anıtı yanına yerleştirildi. 
Türkiye'nin en büyük dördüncü gölünden adını alan ve eşsiz doğa manzarası, plajları, adaları ve kamp alanlarıyla dikkati çeken Eğirdir "Sakin Şehir" unvanıyla tanıtıcı faaliyetlerine devam ediyor. Elmasıyla, gölüyle, doğasıyla, su sporlarıyla, Dağ Komando Okulu'yla  adından sıkça söz ettiren Eğirdir şimdi de Sakin Şehir (Cittaslow) unvanıyla tanıtımını gerçekleştiriyor. 
Cittaslow (Sakin Şehir) unvanıyla yapılan tanıtımların başında, tüm yazışmaları "Sakin Şehir" antetli kağıtla yapmaya başlayan belediye, Cittaslow Sakin Şehir Eğirdir pulu bastırdı. Bu unvanın bulunduğu logo ile şapka ve reklam tabelaları hazırladı, tüm tanıtıcı faaliyetlerde “sakin şehir” temasını kullan Eğirdir, öncelikli tatil yapılan bir yöre olmanın avantajlarına en kısa zamanda kavuşmayı hayal ediyor. 
E devamı 3’de
E1’den devam
Ulusal ve uluslararası bir çok organizasyona ev sahipliği yapan Eğirdir Sakin Şehir (Cittaslow) unvanıyla nam yaymaya başladı. Önemli bir geçiş noktası olan Eğirdir, yeni takılan tabela ile günde 5 bin ile 15 bin arasında değişen araç trafiğine de “Cittaslow Eğirdir” tabelasıyla tanıtımını gerçekleştirmiş olacak. 
Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir'in hali hazırda yüksek sayıda ziyaretçi aldığını, "Sakin Şehir" unvanıyla da bu sayıyı artırmak istediklerini belirtti. Başkan Şengöl, "Cittaslow (Sakin Şehir) unvanımızı her zaman ve her yerde ön plana çıkarıyoruz" dedi. 
Eğirdir'in, Konya, Isparta, Afyonkarahisar ve Antalya'ya gitmek isteyenlerin kullandığı bir güzergah olduğuna değinen Şengöl, ilçenin her iki çıkış noktasına koydukları "Sakin Şehir" tabelaları ile sürücüleri Eğirdir'e davet etmeyi düşündüklerini belirterek, şehir merkezine yapılan tabelayla da çekilecek hatıra fotoğraflarında Eğirdir'in yerini alması ve ölümsüzleşmesini sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap