EĞİRDİR'e SOKAK ve CADDE LEVHALARI TAKILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'e SOKAK ve CADDE LEVHALARI TAKILDI
Haberin Tarihi: 26.10.2013 11:37:00 - Okunma Sayısı:3757 defa okundu.

Eğirdir'de Mahalle ve bütün sokaklarının isimleri levhalara yazılarak sokak, mahalle ve cadde girişlerine asıldı. Yeni takılan levhalar ilçede şehir havası estirdi.

EĞİRDİR’e SOKAK ve CADDE LEVHALARI TAKILDI

 

            Eğirdir’de Mahalle ve bütün sokaklarının isimleri levhalara yazılarak sokak, mahalle ve cadde girişlerine asıldı. Yeni takılan levhalar ilçede şehir havası estirdi.

            Eğirdir’de, Belediye tarafından cadde ve sokakların kilitli taş parkelerle döşenmesine devam edilirken cadde ve sokak girişlerine Mahalle ve sokak isimlerinin yer aldığı levhalar takıldı.

            Belediye ekipleri tarafından mahalle, cadde ve sokaklara yerleştirilen bilgi levhalarının, vatandaşlara adres bulmada kolaylık sağlayacağını belirten Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “İlçemizde yıllardır eksikliği hissedilen mahalle, cadde ve sokakları gösteren isimli levhalar belirlenen noktalarda yerleştirilmeye başladı. İlçemizde büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Dışarıdan gelen misafirlerimizin gidecekleri adresleri rahat bulabilmeleri, postacıların mahallelerdeki sokaklara rahat ulaşabilmeleri için yolların kesiştiği, bölündüğü noktalara yön levhaları konuldu. Eğirdir’imiz için yıllar önce yapılması gereken ve biraz geç kalınan bir konudur. Dışarıdan gelen vatandaşlar veya postacılar sıkıntı yaşıyorlardı. Bunların önüne geçmek, yaşanan sıkıntıları gidermek için yolların kesiştiği noktalara üzerinde mahalle ve sokak isimlerinin bulunduğu yön levhalarını yerleştirmiyoruz. Ne yapıyorsak saygıdeğer halkımızın rahatı için yapıyoruz” dedi.

            Beşyüze yakın sokak levhasının takılmasına devam edildiği açıklandı.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap