MEHMETÇİK?TEN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MEHMETÇİK?TEN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR...
Haberin Tarihi: 21.11.2017 10:14:00 - Okunma Sayısı:1762 defa okundu.

ADD YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, TUĞG. BOZDEMİR’İ ZİYARET ETTİLER

MEHMETÇİK’TEN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR...

ADD YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, TUĞG. BOZDEMİR’İ ZİYARET ETTİLER

                Geçtiğimiz günlerde Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesinin organizasyonlarıyla Eğirdir’li annelerimizin el emeği göz nuru ve sevgiyle ördükleri bere ve atkılar Hakkari’de görev yapan Mehmetçiklerimize ulaştı.


                Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg.  Ömer Faruk Bozdemir, kendisini ziyaret eden ADD yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Tuğg. Bozdemir,  ziyarette yaptığı konuşmada “Öncelikle hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Emanetleriniz yerine ulaştı. Örmüş olduğunuz atkı ve berelerin manevi değeri çok yüksek. Şimdi askerlerimizin bulunduğu alanda yaklaşık 1,5 m kar var. Buzul Dağlarının en tepesinde askerlerimiz görevlerini yapıyorlar. Örmüş olduğunuz atkı ve bereleri oradaki Emre Tayanç Paşamız kendi elleriyle askerlerine giydirmiş.  Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

                Atkı ve bereler ellerine ulaşan Mehmetçiklerimizin de, duygularını dile getirdikleri mesajlarında “Yüreğimiz ısındı” ifadelerini kullandıkları görüldü.              

                Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi  Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir’i ziyaret ettiler.

                Ziyarette; ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nesrin Özdamar, Ulviye Erkan, Şefika Çelik, Faden Cesur ve Kamile Erdoğan hazır bulundu.

                Ziyaret öncesi ADD Başkanı Erdoğan Öngün, Tuğg.  Ömer Faruk Bozdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.


                Daha sonra misafirlerini makamında ağırlayan Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir, ADD Üyeleriyle bir süre sohbet etti.

                Burada bir konuşma yapan ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün: “Öncelikle desteklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu kapıları bizlere açtınız. Eğirdir Dağ Komando Okulu biz Eğirdir’lilerin şerefi. Dünyaya ismini duyurmuş. Biz bundan çok memnunuz” diye konuştu.

                ADD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Annelerimizin ördükleri  atkı ve berelerin Hakkari’de görev yapan Mehmetçiklerimize ulaştığını ifade eden Paşamız Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir de, “Öncelikle hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Emanetleriniz yerine ulaştı. Örmüş olduğunuz atkı ve berelerin manevi değeri çok yüksek. Şimdi askerlerimizin bulunduğu alanda yaklaşık 1,5 m. kar var. Buzul Dağlarının en tepesinde askerlerimiz görevlerini yapıyorlar. Örmüş olduğunuz atkı ve bereleri oradaki Emre Tayanç Paşamız kendi elleriyle askerlerine giydirmiş.  Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.


                Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir, Hakkari Yüksekova Komando Tugay Komutanı Tuğg. Emre Tayanç’ın kendisine gönderdiği videoları ADD üyeleriyle birlikte izlediler.

Kahramanlar Yuvası  Eğirdir’e Teşekkür

                 Atkı ve Bereleri kendi elleriyle Mehmetçiğine giydiren Hakkari Yüksekova Komando Tugay Komutanı Tuğg. Emre Tayanç’ın “Komandoların yuvası Eğirdir’den, Dağ Komando Okulu’nun konuşlu olduğu Kahramanlar yuvası Eğirdir’den, Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi’nin üyeleri, çok değerli şefkatli annelerin, ablaların şefkatli güzel elleriyle ve dualarla örmüş olduğu atkı ve bereleri sizlere vermek benim için büyük gurur. 3356 rakımlı Peylanka tepede Şehit Tankçı Yarbay İhsan Ejdar üst bölgesinde bu savaşçılara, kahramanlara emanetleri sahiplerine teslim etmek bize nasip oldu ne mutlu bize. Annelerimize buradan çok teşekkür ediyoruz. Ellerinize sağlık.” şeklindeki ifadeleri Öngün ve beraberindekileri duygulandırdı.


                “Yüreğimiz Isındı…”

                Atkı ve berelerini teslim alan Komandolarımızdan Samet Kaçankol, ise duygularını şöyle paylaşmış; “… Bu malzemeleri bizlere gönderen annelerimize, kız kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Hepsinin ellerine kollarına sağlık. Bu soğuk ortamda sizin göndermiş olduğu hediyeler, bizlerin yüreğini ısıttı, vücudumuzu ısıttı. Tekrar çok teşekkür ediyoruz, sağ olun, var olun”

                Videoları izleyen anneler, “Örmüş olduğumuz atkı ve bereler sizlere helal olsun. Hepiniz o berelerinizi, atkılarınızı güzel günlerde giyin. Hepiniz Allah’a emanet olun” ifadeleriyle emanetlerinin yerlerine ulaşmasından duydukları memnuniyeti belirttiler.

                ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün, Yönetim Kurulu Üyeleri kampanyanın devam edeceğinisöylediler.

                Misafirler

                Şeref Salonunu Gezdi…

                Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir paşamız, ADD üyelerine Şeref Salonunu gezdirdi. Burada Mehmetçiğin yıllar önce savaşlarda kullandığı silahlar ve Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak görevi yapan komutanların resimleri ve Eğirdir Dağ Komando Okulu’nun eski resimlerinin bulunduğu  Şeref Odasında duygusal anlar da yaşandı. Paşa Bozdemir, ayrıca yıllardan beri saklanan Şeref defterini de misafirlerine gösterdi.


                Ziyaret, iyi dileklerle ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


EMEL TURAN KARTAL (AKIN)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap