TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat BİRİŞİK?ten MAREM?e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat BİRİŞİK?ten MAREM?e Ziyaret
Haberin Tarihi: 27.11.2017 10:17:00 - Okunma Sayısı:1485 defa okundu.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Nevzat BİRİŞİK, Enstitü inceleme ziyaretleri kapsamında 23 Kasım 2017 Perşembe günü, Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM)’ü ziyaret etti.

TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat BİRİŞİK’ten MAREM’e Ziyaret

                Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Nevzat BİRİŞİK, Enstitü inceleme ziyaretleri kapsamında 23 Kasım 2017 Perşembe günü, Eğirdir  Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM)’ü ziyaret etti.

                Ziyarete; Bahçe Bitkileri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Gökhan KIZILCI, Hayvan Sağlığı Gıda ve Yem Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Mustafa ÇETİNDAĞ ve Hayvancılık ve Su ürünleri Daire Başkanı Dr. Ali AYAR eşlik etti.

                Enstitü Müdürü Dr. Şerif ÖZONGUN tarafından enstitüde yapılan çalışmalar, projeler, bütçe ve personel durumu hakkında yaptığı sunum sonrası, Dr. Nevzat BİRİŞİK, araştırmacı personele hitap ederek, Türkiye'de tarımsal Ar-Ge çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak Ar-Ge çalışmalarından beklentilerini dile getirildi.

                Konuşmanın ardından, Müdürlükte görevli teknik personelle tek tek tanışan TAGEM Müdürü Birişik, çalışma konuları ve yürüttüğü projeler hakkında MAREM personeliyle bilgi alışverişinde bulundu.

                Toplantı sonrası Genel Müdür Birişik,  Enstitü bünyesindeki bölümler ve laboratuvarları gezerek incelemelerde bulundu, ilçemizden memnun bir şekilde ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap