İŞTE CUMHURİYET... İŞTE EĞİRDİR!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İŞTE CUMHURİYET... İŞTE EĞİRDİR!...
Haberin Tarihi: 29.10.2013 20:37:00 - Okunma Sayısı:2454 defa okundu.

BİNLERCE HEMŞEHRİMİZ HEP BİR AĞIZDAN SESLENDİ: "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!..."

İŞTE CUMHURİYET… İŞTE EĞİRDİR!...

EĞİRDİR FENER ALAYI İLE COŞTU…

BİNLERCE HEMŞEHRİMİZ HEP BİR AĞIZDAN SESLENDİ: “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!...”

               Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90’ncı yıldönümü ülkemizin her yerinde coşkulu törenlerle kutlanırken, şanlı geçmişi olan Eğirdirimiz, bu akşam düzenlenen FENER ALAYI ile CUMHURİYET’e bağlılığını bir kez daha hep bir ağızdan haykırdı.

               Bu akşam saat 18.30’da Babasultan kavşağından başlayan fener alayına; Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, ADD İlçe Başkanı Erdoğan Öngün, MHP İlçe Başkanı Murat Dikmen, CHP İlçe Başkanı Fatih Akalın, DP İlçe Başkanı ve eski belediye başkanlarından Ömer Şengöl yanı sıra, genciyle yaşlısıyla binlerce kişi katıldı.

               Ellerinde TÜRK Bayraklarıyla Hükümet Meydanı’na gelen katılımcılar, “Ne Mutlu Türküm Diyene…”, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz…” sloganlarıyla Eğirdir semalarını inlettiler.

               Eğirdir Belediyesi tarafından yaptırılan ve dün açılışı yapılan Kale önündeki ATATÜRK ANITI önünde bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı ve Andımızı okuyan coşkulu kalabalık, sağlık ocağı istikametinde yürüdükten sonra Limana gelerek Cumhuriyetle ilgili ışık ve su gösterilerini izledikten sonra sükunet içinde dağıldılar.

(Haber ile ilgili foto galeride bulabilirsiniz)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap