16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

Aygündüz ekibini açıkladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Aygündüz ekibini açıkladı
Haberin Tarihi: 28.3.2018 16:00:00 - Okunma Sayısı:1622 defa okundu.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı, hemşehrimiz Türker Aygündüz, Ankara’da yapılan toplantıda konfederasyonda birlikte görev yapacağı ekibini açıkladı.

Aygündüz ekibini açıkladı

                Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı, hemşehrimiz Türker Aygündüz, Ankara’da yapılan toplantıda konfederasyonda birlikte görev yapacağı ekibini açıkladı. Isparta’lı Gazeteci Hakan Yaman’ın da yer aldığı ekip ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

                Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu istişare toplantısı Genel Başkan Türker Aygündüz’ün ev sahipliğinde Ankara’da yapıldı. Türkiye’nin değişik illerinden katılan Federasyon başkan ve yöneticilerinin  yanısıra, toplantıya  onur konukları, Avrupa Boks Şampiyonu Cemal Kamaci, T.A.S.K. Kurucu Genel Başkanı Rıza Sümer, Kırım Tatar Vakfı Bşk. Ünver Sel ile  Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Yönetim kurulu üyeleri Bülent Kasım, Sami Nogay, İlhan Şerif Aykaç, Av. Serhan Yıldırım, Av. Ediz Serdip Dokumacı, Aygün Serin, Osman Özdemir, Nuri Sait Okur, İlhan Karapınar, Av. Armağan Erdoğan, Oktay Fidan, Volkan Keskin, Murat Bölükbaşı, Şakir Bal, Celal Tan, İlhami Naz, Engin Telci, Cihan Özbek, Rıza Sümer, Ali İlhan Aygündüz, Hakan Yaman, Cem Yücer ve Atay Çokyaman katıldılar.

                Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz istişare toplantısında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi.

                “Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonumuz, Yönetim Kurulu, Konfederasyona üye Federasyon Başkanlarımızdan oluşan Başkanlar kurulu, Yüksek Danışma Kurulu, Onur Kurulu, AR-GE ve Proje Kurulu, Gençlik kurulu ve Bayanlar kurulu olmak üzere, Spora ve Gençliğe gönül vermiş Değerli Spor yöneticilerinden oluşmaktadır. Şahsım ve içerisinde bulunmaktan onur duyduğum Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu yönetim kurulu adına isimlerini açıkladığımız değerli arkadaşlarımı kamuoyu ile paylaşıyoruz. Yolumuz uzun gayemiz bir, hedefimiz bir. Gençlerimizi daha güzel günler bekliyor. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu nedenle, girdiğimiz bu süreçte, yanımızda yer alıp bize kuvvet ve güç veren federasyonlarımız ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ilk istişare toplantısında aramızda olan bütün arkadaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap