ESKİ BAŞHEKİM OPR. DR. MAHMUT ÜNAL,

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ESKİ BAŞHEKİM OPR. DR. MAHMUT ÜNAL,
Haberin Tarihi: 9.11.2013 09:06:00 - Okunma Sayısı:6679 defa okundu.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi eski Başhekimlerinden Opr. Dr. Mahmut Ünal Eğirdir'e gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret etti.

ESKİ BAŞHEKİM OPR. DR. MAHMUT ÜNAL,

“EĞİRDİR ÇOK GELİŞMİŞ, GÜZELLEŞMİŞ”

 

            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi eski Başhekimlerinden Opr. Dr. Mahmut Ünal Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

            Eğirdir’i çok gelişmiş ve güzelleşmiş olarak gördüğünü belirten eski Başhekim Opr. Dr. Mahmut Ünal, “İnsanlar hizmet edenin hakkını verir. Eğirdir’e çok güzel hizmetler yapılmış. Başta Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi eski Başhekimlerinden Opr. Dr. Mahmut Ünal’ın Eğirdir’e gelip Belediyeyi ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler aktardı.

            Başkan Özmeral, Belediye’nin bastırdığı posta pullarından Opr. Dr. Mahmut Ünal’a verdi. Opr. Dr. Ünal, çok isabetli bir çalışma olduğunu belirterek, Eğirdir’in posta pullarında yer almasındaki gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Özmeral’i tebrik edip teşekkürlerini bildirdi.

            Emeklilik sonrası Antalya’ya yerleşip Özel Antalya Tıp Merkezi’nde hizmetlerini devam ettiren Eğirdir’li Opr. Dr. Mahmut Ünal, Antalya’dan hekim arkadaşlarına devamlı Eğirdir’e gelmeleri için tavsiyelerde bulunduğunu söyleyerek Başkan Özmeral’e başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.

-Eğirdir Belediye Başkanlığı Basın bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap