Eğirdir Emniyet Müdürlüğü Heyetinden Başkan Şengöl'e ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Emniyet Müdürlüğü Heyetinden Başkan Şengöl'e ziyaret
Haberin Tarihi: 10.4.2018 14:44:00 - Okunma Sayısı:1303 defa okundu.

Eğirdir Emniyet Müdürlüğü Heyetinden Başkan Şengöl'e ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunduktan sonra Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti. 
Başkan Şengöl ziyaretten dolayı Emniyet Teşkilatına teşekkür ederken, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yılını kutladığını belirtti.
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ayrıca Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır. Gecesini gündüzüne katarak çalışan Emniyet Mensuplarımıza da halkımızın her zaman gösterdiği sevgi ve desteği devam ettirmeleri en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü vesilesi ile görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap