Briç'te Batı Akdeniz'i Eğirdirspor Temsil Edecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Briç'te Batı Akdeniz'i Eğirdirspor Temsil Edecek
Haberin Tarihi: 16.4.2018 16:06:00 - Okunma Sayısı:1283 defa okundu.

Briç'te Batı Akdeniz'i Eğirdirspor Temsil Edecek

Türkiye Briç Federasyonu 2018 Kulüpler ligi Batı Akdeniz bölgesi elemeleri  14-15 Nisan 2018 tarihinde Antalya briç kulübünde yapıldı. Eğirdirspor Birç takımı bu turnuvayı şampiyon olarak tamamladı ve Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye Finallerinde Batı Akdeniz Bölgesini temsil etme hakkını da elde etmiş oldu. 

            TBF 2018 Kulüpler Ligi Batı Akdeniz Bölgesi (Antalya-Burdur-Isparta) elemeleri 14-15 Nisan 2018 Cumartesi pazar günü Antalya Briç Kulübünde yapıldı. 10 Kulübün katıldığı turnuvayı Eğirdirspor birinci, Muratpaşa Belediyesi İkinci ve Isparta Briç İhtisas Kulübü üçüncü olarak tamamladı. Bu sonuçlarla Eğirdirspor Briç takımı  Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

Turnuvada Eğirdirspor adına, Yakup Şener Sayı, Mehmet Altıntaş, Kemal Altıntaş, Yalçın Atabey, Ömer Erdoğan, Volkan Özen, Murat Çelik, Mehmet Celepoğlu yarıştı.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Eğirdirspor Kulübü başkanı Halil İbrahim Uysal takım adına kaptan Yakup Şener Sayı'yı ve takımı tebrik ederek, Türkiye finallerinde başarılar dilediler.  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap