Korgeneral İsmail Metin Temel Paşamızın Eğirdir'e selamları var...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Korgeneral İsmail Metin Temel Paşamızın Eğirdir'e selamları var...
Haberin Tarihi: 18.4.2018 22:36:00 - Okunma Sayısı:4054 defa okundu.

Korgeneral İsmail Metin Temel Paşamızın Eğirdir'e selamları var...

Korgeneral İsmail Metin Temel Paşamızın Eğirdir'e selamları var...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye'de sürdürülen Zeytindalı Harekatı'nın Kahraman Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel Paşamız, Eğirdir halkına selamlarının iletilmesini istedi.

2. Ordu Komutanı ve Zeytindalı Harekatı'nın Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel Paşamız ve Kahraman Mehmetçiklerimizi ziyaret için dün Hatay'a giden Eğirdir Heyeti, saat 14.45'de Korgeneral İsmail Metin Temel'i makamlarında ziyaret etti.

ETUDOSD (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği) ve Eğirdir AKIN Gazetesi'nin organizasyonlarıyla Suriye Sınırına, Hatay'a giden Eğirdir Heyeti, 2011-2012 yıllarında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak Eğirdir'de görev yapan, halen 2. Ordu Komutanı ve Zeytindalı Harekatı'nın Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile yaklaşık iki saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Abdullah Sinan, Durmuş Uçgun, Abdurrahman Sinap, Nurullah Çevikbaş, Selçuk Tokgöz, Ramazan Özpınar, Mustafa Çetin Bozkır, Müslahattin Çetinkaya, Mustafa Özbalcı ve Ercan Süzen'den oluşan Eğirdir heyeti, ziyaret sırasında, Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir'deki sivil toplum kuruluşları, köy ve mahalle muhtarları ile tüm Eğirdir halkının selamlarını ve başarı dileklerini Korgeneral İsmail Metin Temel'e ilettiler. Eğirdir Heyeti ziyarette, büyük boy bir TÜRK BAYRAĞI ile ATATÜRK Portresini, Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından kendilerine gönderilen Eğirdir tablosunu, TÜRK bayraklarını ve Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan Zeytindalı Harekatı'nı simgeleştiren karakalem resim tablosu ile öğrencilerin ellerini basarak hazırladıkları TÜRKİYE Haritasını Korgeneral İsmail Metin Temel'e takdim etti.

Korgeneral İsmail Metin Temel,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek" Tüm Eğirdir halkına sizlerin aracılığı ile selamlarımı gönderiyorum" dedi.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaretimizin gerçekleşmesinde bizlere katkı sağlayan Eğirdir Kaymakamımız Sayın Abdullah Akdaş'a, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanımız Sayın Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir'e, araç katkısında bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl'e, bizlerle Hatay'a elma ve bazı ihtiyaç malzemeleri gönderen ATA Meyve Sahibi Sayın Tamer Yaygır'a, Ağılköy Gençlik Derneği üyelerine, Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne, Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi Başkanlığına, Demlizade İşletmesi Sahibi Sayın Ali Öz'e, Nis Otel Müdürü Sayın Mehmet Demirel'e ve Otel çalışanlarına, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Sayın Osman Sarıdoğan'a, Sayın Ramazan Kurt'a teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap