1 Adet tekne ile 800 m. uzatma ağa el konuldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,1 Adet tekne ile 800 m. uzatma ağa el konuldu
Haberin Tarihi: 25.4.2018 14:41:00 - Okunma Sayısı:3022 defa okundu.

Eğirdir Gölü'nde su ürünleri avlanma yasağı devam ederken, kaçak avcılığa karşı denetim ve kontroller de gece gündüz demeden yürütülüyor.

1 Adet tekne ile 800 m. uzatma ağa el konuldu

Eğirdir Gölü'nde su ürünleri avlanma yasağı devam ederken, kaçak avcılığa karşı denetim ve kontroller de gece gündüz demeden yürütülüyor. 

Eğirdir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su ürünleri ekipleri tarafından kaçak avcılıkla mücadele kapsamında Eğirdir Gölü'nde 24-25 Nisan 2018 tarihlerinde yapılan denetimlerde 1 adet tekne ve 800 m. uzatma ağa el konulduğu bildirildi.

Eğirdir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su ürünleri ekipleri tarafından kaçak avcılığı önleme çalışmaları kapsamında yapılan denetimlerde. Gelendost Avşar kıyılarında kaçak avcılıkta kullanılan 1 adet tekneye el konuldu.

Ayrıca Hoyran, Taşevi, Gençali ve Aşağıkaşıkara sahil şeridinde yapılan çalışmalarda da 800 metre uzatma ağ ele geçirildi.

Başta balıkçılarımızın ve tüm halkımızın yasaklara uymaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyen yetkililer tarafından yapılan açıklamada "av yasaklarına uymaksızın yasak dönemde avcılık yapanları en yakın İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimize, jandarma, emniyet ve belediye zabıta teşkilatına haber vermeleri ve balıklara yaşamları boyunca en az bir kere üreme imkânı verilmesi gerektiği unutulmamalıdır" denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap