Yelkencilerimiz TYF Türkiye Şampiyonasında Yelken Açacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yelkencilerimiz TYF Türkiye Şampiyonasında Yelken Açacak
Haberin Tarihi: 12.5.2018 11:29:00 - Okunma Sayısı:1467 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı, Türkiye Şampiyonası için Didim / Aydına gidiyor

14-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında Didim’de, Didim Yat ve Yelken Kulübü ev sahipliğinde TYF Türkiye Şampiyonası düzenlenecek.

Şampiyonada Eğirdir Belediyespor Yelken kulübü sporcuları; İlke Dikmen, Arif Aslantürk, Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz ve Ali Lök yarışacaklar.

Isparta Yelken İl Temsilcisi ve Yelken Antrenörü Şeref Ağartan, konu ile ilgili olarak gazetemize şu bilgileri verdi:

“Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standart TYF Türkiye Şampiyonası Yelken Yarışları, 14-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında Didim Yat ve Yelken Kulübü ev sahipliğinde Didim/Aydın’da yapılacaktır. Bu yarışlar Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standart sınıfları için seçme kriterlerinden biri olduğu için çok önemli bir yarıştır. Bu yarışlar Türkiye’deki tüm kulüplere açık statüde yapılmaktadır.

Türkiye Yelken Şampiyonasına Eğirdir Belediyespor Kulübü Yelken Şubesinden 5 yelkenci katılacak. Başkanlığını yaptığım kafilede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan ve Eğirdir Belediyespor Kulübü Yelken Şubesi Antrenörü Utku Mehmet Dikmen görev yapacaklar. Optimist Senior da İlke Dikmen, Arif Aslantürk, Optimist Junior da Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Laser 4.7 sınıfında Ali Lök yarışacaktır.

Yarışlara katılmamızda katkısı bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yelken İl Temsilcisi Ağartan yarışmalarda yelkencilerimize başarılar dileyerek, rüzgarın bol olmasını temenni etti.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kafilesi 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Eğirdir Limanındaki kulüp binası önünden yola çıktı. Yelkencilerimiz 19 Mayıs 2018 Cumartesi gecesi Eğirdir’e dönecekler.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap