Gençler Ödüllerini Aldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençler Ödüllerini Aldılar
Haberin Tarihi: 22.5.2013 10:00:00 - Okunma Sayısı:2082 defa okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 94'ncü yılı ve gençlik haftası münasebetiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okullar arası Gençlik Turnuvası, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Gençler Ödüllerini Aldılar

 

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 94’ncü yılı ve gençlik haftası münasebetiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okullar arası Gençlik Turnuvası, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri dün Kervansaray düğün ve toplantı salonunda düzenlenen törenle verildi.

            Saat 14:00’de başlayan ödül törenine; Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

            Kızlar Voleybol müsabakasında Sağlık Meslek Lisesi birinci, Eğirdir Lisesi İkinci oldu. Erkekler gruplarında Eğirdir Lisesi birinci, Endüstri Meslek lisesi ikinci, Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim Okulu üçüncü oldular.

            Kızlar Basketbol müsabakalarında Sağlık Meslek Lisesi A grubu birinci, Sağlık Meslek Lisesi B grubu ikinci oldu. Erkekler grubunda Eğirdir Anadolu Lisesi birinci, Eğirdir Lisesi ikinci ve Sağlık Meslek Lisesi üçüncü oldular.

            Kızlar Halı saha futbol müsabakalarında Kız Meslek Lisesi birinci, Sağlık Meslek Lisesi ikinci ve Eğirdir lisesi üçüncü oldular. Erkekler grubunda Sağlık Meslek Lisesi birinci, İmam Hatip lisesi ikinci ve Eğirdir Lisesi üçüncü oldu.

            Şiir dalında Anadolu Lisesi öğrencisi Sercan Aydemir birinci, Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Burak ikinci ve Eğirdir Lisesi öğrencisi Burak Güngör üçüncü oldu.

            Kompozisyon dalında Anadolu Lisesi öğrencisi Müzeyyen Seren Bayülken birinci, Eğirdir Lisesi öğrencisi İlknur Karaca ikinci ve Anadolu Lisesi öğrencisi Rukiye Şen üçüncü oldu.

            Atletizm dalında kızlar kategorisinde tek başına yarışan Kız Meslek Lisesi öğrencisi Zehra Kurt birinci oldu. Erkekler kategorisinde Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Şentürk birinci, Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Muhammet Çetin ikinci ve Sağlık Meslek lisesi öğrencisi Ogün Özdikyar üçüncü oldu.

            Öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verildi.

            Ödül töreninden sonra Isparta Ticaret Meslek Lisesi  öğrencilerinden oluşan Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro grubu tarafından “Eyvah Türkçem” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Oyun ilgiyle izlendi.

Haber ve Fotoğraflar: Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap