Akiller Yerel Basınla Buluştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Akiller Yerel Basınla Buluştu
Haberin Tarihi: 22.5.2013 10:06:00 - Okunma Sayısı:1758 defa okundu.

Akdeniz Bölgesi Akil Adamlar Heyeti, önceki gün Teras Park'ta yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Gazetemiz Sahibi Abdullah Sinan'da katıldı.

Akiller Yerel Basınla Buluştu

 

            Akdeniz Bölgesi Akil Adamlar Heyeti, önceki gün Teras Park'ta yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Gazetemiz Sahibi Abdullah Sinan’da katıldı.

            Heyet Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, "Bugün Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz sanırım. Basına kapalı, basınla buluşuyoruz. Bu toplantının amacı, sizlerle sohbet etmek, sizleri dinlemek. O yüzden, basına kapalı dedik" ifadelerini kullandı.

            Heyet üyelerinin kısa selamlama konuşmalarından sonra toplantıya katılan medya temsilcilerine söz verildi. Gazeteciler 'Çözüm Süreci'ne ilişkin destek yada çekincelerini heyet üyeleri ile paylaştı.

            Toplantıda özellikle, barışın kalıcı olup olmayacağı, Öcalan'ın serbest bırakılıp bırakılmayacağı, PKK'nın ne karşılığında geri çekildiği, Anayasa'dan Türk kimliğinin çıkarılıp çıkarılmayacağı, Akil Adamların hangi kurum tarafından finanse edildiği yönünde kamuoyunda da sık tartışılan konular gündeme geldi.

            Akil Adamlar kendilerine yöneltilen soruların not edilip, raporlara ekleneceğini söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap