Eğitimli Turizmciler İşbaşında...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğitimli Turizmciler İşbaşında...
Haberin Tarihi: 3.7.2018 11:49:00 - Okunma Sayısı:1277 defa okundu.

İş Başı Eğitimleri Ön Büro-Kat Hizmetleri Kursu sona erdi

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi'nin destekleriyle, Bizim Eğirdir Platformu(BEP) tarafından düzenlenen İş Başı Eğitimleri Ön Büro-Kat Hizmetleri Kursu sona erdi.

Yereldeki işletmelerin hizmet kalitelerini en az Bakanlık Öngörü seviyesine yükseltmek amacıyla düzenlenen kurs sonunda Eğitim Alan Kursiyerlere Bakanlık Onaylı Belge verildi.

Turizm Bakanlığı Eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerde, müfredat gerçekleri ve uygulama alanları uygulamalı olarak anlatıldı.  Kursiyerler verilen eğitimin çok faydalı olduğunu dile getirerek  "Gerçek doğru bildiklerimiz aslına uygun olmadığıydı. Bilgi darcığımızı müfredata uygun olarak yeniden şekillendirmiş olduk." ifadelerini kullandılar.

BEP Başkanı Çetin MEYDAN da" İlçemizde hizmet sektöründe bu eğitimlere ihtiyacımız vardı alınan eğitimler İlçemiz ve Sektör açısından verimli sonuçlara yükselmiştir. 

Ön Büro Departmanında alınan bilgiler aslında bütün sektörlerde geçerlidir. Misafir karşılama, uygulanan resmi ve işletme bazlı uygulamalar başta olmak üzere misafir ile ilgilenme memnuniyet bazlı uygulamalarda öğretilmiştir. 

Kat Hizmetleri Departmanında alınan bilgiler bir işletmede temizlik uygulamaları kullanılan malzemelerin kullanılma bilgisi başta olmak üzere gerekli bilgiler eğitimde uygulamalı olarak gösterilmiştir. 

İlçemiz ve Sektör Çalışanlarımız açısından verimli olan bu organizasyona Katılanlara Eğitimi veren Bakanlık Personellerine Katkıları için Eğirdir Belediyemize, Eğirdir Kaymakamlığına Bizim Eğirdir Platformu Olarak Teşekkür Ediyoruz." dedi. 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap