Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi Tanıtım Ve Üye Yapma Çalışması Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi Tanıtım Ve Üye Yapma Çalışması Yaptı
Haberin Tarihi: 4.7.2018 14:42:00 - Okunma Sayısı:2377 defa okundu.

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi Tanıtım Ve Üye Yapma Çalışması Yaptı

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi personeli Kütüphaneyi tanıtmak,  okuyucu sayısını artırmak için ilçemizde açılan klasik müzik, okuma yazma ve Kuran Kursu kursiyerlerini ziyaret etti.

         Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlu Yöneticisi Bedriye KÜÇÜKKARA;

              “Yaz tatilleri çocuklarımızın dinlenmenin yanı sıra kendilerini geliştirmek için sosyal aktiviteler yanında bol bol kitap okuyabilecekleri bir zaman dilimi. Eğirdir Belediyesi Klasik Müzik Festivali kapsamında Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulunda açılan kurslara katılan kursiyerler ile okuma yazma ve Hızır Bey Camisindeki Kuran Kursu öğrencilerini ziyaret ederek Kütüphanemizi tanıttık. Üye olmak isteyenlere gerekli bilgileri verip kartlarını teslim ettik. Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi olarak haftada 6 gün, günde 9 saat hizmet veriyoruz. Kütüphanemizde 24 bin 104 adet kitap ve 96 çeşit süreli yayın bulunmaktadır.

         Eğitim Öğretim döneminin tatile girdiği bu günlerde tüm halkımızı Kütüphanemize ve kitap ödünç almaya davet ediyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap