EĞİRDİR 4. MOTOSİKLET ŞENLİĞİ 6-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR 4. MOTOSİKLET ŞENLİĞİ 6-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK
Haberin Tarihi: 23.5.2013 09:49:00 - Okunma Sayısı:2493 defa okundu.

Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla üç yıldır düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Motosiklet Şenliği’nin 6-7-8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesi planlanıyor.

EĞİRDİR 4. MOTOSİKLET ŞENLİĞİ 6-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK...

Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla üç yıldır düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Motosiklet Şenliği’nin  6-7-8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesi planlanıyor.

            Eğirdir Belediyesi Altınkum Plajı tesislerinde gerçekleştirilecek şenliğe ülkemizin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunlarının katılması bekleniyor.

            Şenlik programı çerçevesinde 7 Haziran 2013 Cuma günü yerel sanatçıların sahne alacağı halka açık konser düzenlenecek.

            8 Haziran’daki şenlik programında ise; Hediye çekilişi yapılacak. Kazanan talihlilere motosiklet ve bisiklet hediye edilecek. Halk oyunları gösterilerinin de yer alacağı şenlikte katılımcılara şenlik pilavı ve tatlı ikram edilecek.  Katılımcı grupların yarışmaları ve gezi turlarının da yer alacağı programda akşam Sezi (Tual) Konseri ile havai fişek gösterileri var. Şenliğe tüm hemşehrilerimizin davetli olduğu bildirildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap