IYAŞ TALİHLİLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IYAŞ TALİHLİLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI
Haberin Tarihi: 7.12.2013 16:29:00 - Okunma Sayısı:2974 defa okundu.

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin "4 Yıla Özel 4 Otomobil, 44 Hediye" kampanyasının talihlileri bugün hediyelerini aldı.

IYAŞ TALİHLİLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI…

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin “4 Yıla Özel 4 Otomobil, 44 Hediye” kampanyasının talihlileri bugün hediyelerini aldı.

1 Aralık 2013 Pazar günü noter huzurunda yapılan çekilişle hediye sahipleri belirlenirken, bugün saat 14:00’de IYAŞ AVM’de yapılan törenle talihlilere hediyeleri teslim edildi.

IYAŞ Çekilişinde yer alan 4 otomobilden ikisinin Eğirdir’e geleceği öğrenildi.

Otomobil talihlilerinden hemşehrimiz Osman Görgülü ile Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesinde Diş Hekimi olarak görev yapan Asuman Başak Arı Toyota Yarıs Marka Otomobillerinin anahtarlarını IYAŞ yetkililerinden aldı.

Hatırlanacağı üzere IYAŞ çekilişinde en büyük ikramiye olan Ford Kuga otomobil, hemşehrimiz Abdurrahman Sinap’ın kızı Sevim Sümeyye Sinap’a çıkmış, ancak Sevim Sinap, yaşının 17 olması dolayısıyla otomobilini alamamış ve ıPhone 5s telefon ile teselli edilmiştir.

Bugün saat 14:00’de yapılan ödül dağıtım töreninde Sevim Sümeyye Sinap ve babası Abdurrahman Sinap ile tekrar görüşen IYAŞ yetkilileri, durumdan duydukları üzüntüyü tekrar dile getirerek, Sevim Sinap’ın üniversiteyi kazanması halinde BURS verme sözünü tekrar dile getirdiler.

Şanslı hemşehrilerimizi kutluyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap