Üniversite Öğrencileri "Saklama Bağışla"Dediler, Kütüphane Oluşturdular...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Üniversite Öğrencileri "Saklama Bağışla"Dediler, Kütüphane Oluşturdular...
Haberin Tarihi: 31.12.2013 11:12:00 - Okunma Sayısı:3111 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü 2'nci sınıf öğrencileri kütüphane oluşturdular.

Üniversite Öğrencileri “Saklama Bağışla” Dediler, Kütüphane Oluşturdular…

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü 2’nci sınıf öğrencileri kütüphane oluşturdular.

            Eğirdir MYO Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2’nci sınıf öğrencileri Özlem Beşmart, Rabia Süslü, Ahmet Yörük, Hüseyin Kır, Murat Açıkgöz ve Emre Dalga’nın “Armağanınız Kitap Olsun” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemiz Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim ve Ortaokulu’na kütüphane yaptılar.

            Kendi imkanları ile güzel bir kütüphane oluşturan üniversite öğrencileri kardeşleri için 900 kitap satın alarak raflara yerleştirdiler.

            Özlem Beşmart, Rabia Süslü, Ahmet Yörük, Hüseyin Kır, Murat Açıkgöz ve Emre Dalga’nın “Armağanınız Kitap Olsun” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturdukları kütüphanenin açılışını öğrenciler yaparken Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak da gençleri bu anlamlı hediyelerinden dolayı tebrik ederek teşekkürlerini ifade ettiler.

            Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim ve Ortaokul’unun 3’ncü katına açılan kütüphanede hikaye, roman, öykü, kişisel gelişim ve ansiklopedi gibi bir çok kitap raflarda yerini aldı.

 Öğrencilere güzel bir eser bırakan Eğirdir MYO öğrencilerini kutluyoruz.

 

Haber: EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap