Beyşehir Gölü Kıyısı İyileştirilecek...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Beyşehir Gölü Kıyısı İyileştirilecek...
Haberin Tarihi: 1.1.2014 10:44:00 - Okunma Sayısı:2238 defa okundu.

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, dört yıl süren çabaları sonucunda, Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyşehir Gölü kıyı iyileştirme çalışması işinin ihaleye çıktığını söyledi.

Beyşehir Gölü Kıyısı İyileştirilecek...

 

            Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, dört yıl süren  çabaları sonucunda, Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyşehir Gölü kıyı iyileştirme çalışması işinin ihaleye çıktığını söyledi.

            Taşcı, Beyşehir Gölü sahiline DSİ'nin bugüne kadarki en gelişmiş sahil projelerinden birinin uygulanacağını belirtti.

            Projenin iki etap şeklinde yapılmasının planlandığını anlatan Taşcı; şunları kaydetti:

            "Aslında ilk olarak proje tek etapta Isparta yolu üzerindeki Sarıöz çayından başlayarak Beyşehir-Akseki yolu 15. kilometresine kadar devam edecekti. Ancak Milli Park Uzun devreli gelişim planında ki bazı düzenlemelerden dolayı iki etaba dönüştürüldü. İlk etap çalışmaları İçerişehir sahilinden Köprübaşına kadar, Köprübaşından da Bademli köyü yol ayrımına kadar yapılacak. İlk etap için DSİ 4. Bölge Müdürlüğümüz ihale sürecini başlattı. 28 Ocak tarihinde yapılacak olan ihale ile 10 gün içerisinde iş teslimi yapılacak ve çalışmalara başlanacak. Geleceğini turizm kenti olarak inşa etmeye çalıştığımız Beyşehir, bu çalışma ile bu yolda önemli bir mesafe kat edecektir.

            AK Parti Konya milletvekillerimize, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, DSİ Genel Müdür Yardımcıları, DSİ 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun ve DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcıları ile çalışanlarına Beyşehir adına çok teşekkür ediyorum. Bu büyük ve önemli proje ilçemize hayırlı uğurlu olsun."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap