Son pişmanlık para etmez.

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Son pişmanlık para etmez.
Haberin Tarihi: 2.10.2018 10:19:48 - Okunma Sayısı:3052 defa okundu.

HASAN ÖZBEK YAZDI

Son pişmanlık para etmez.

HASAN ÖZBEK YAZDI

3 yıldır şampiyonluk havasıyla sahaya çıkan Davrazspor, geçen pazar günü kendi sahasında Antalya Konyaaltı Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Sahaya çıkan Davrazsporlu futbolcuları kim transfer etti? Bu oyuncular futbol nedir bilmiyorlar! Efendim; maçlar daha yeni başladı. Takım daha oluşturulmadı, oyuncular daha birbirlerini tanımıyorlar gibi sözlere sığınmayalım. Hani! Bir Atasözü vardır. (OLACAK ÇOCUK… BELLİ OLUR) Bu takımdan ne köy olur ne kasaba.

            Lütfen Isparta taraftarlarını yine şampiyon olacak diye ümitlendirmeyin. Daha önce de yazdım Antrenöre sormadan 15 oyuncuyu kim transfer etti? Bu insanın spor hayatı var mı? Davrazspor profesyonel takım gibi yiyip-içiyor, maaş alıyor. Ayrıca transfer parası da ödeniyor.

            Başarısızlığı oyuncuyu deneyelim ondan sonra takıma alalım bu yanlış, oyuncunun geçmişini iyi araştırmak lazım.

            Maçın sonlarına doğru  Vali Şehmus Günaydın bile sahayı terk etti.

            Yolun başındayız. Davrazspor’u A’dan Z’ye kadar değişmelidir. Yoksa ileri tarihteki maçlarda sahada taraftarı bulamazsınız.

            Maç bittikten sonra taraftar kendi kendine konuşuyor. Bir taraftan yazık oluyor Isparta’ya. Başka bir taraftan bu takımın oyuncuları mesuliyet yok. Top benden gitsin düşüncesi hakim.

            Yazık oluyor yine Isparta’nın parası boşa gitmesin.

            Başta Valimiz ve diğer yetkililer bir an önce Davrazspor’a el atmalı. Lütfen başka çare göremiyorum. Öyle oyuncular var ki pas nedir bilmiyor. 2 pas dahi yapamıyorlar.  Konyaaltı Belediyespor’un takım kaptanı 1980 doğumlu Ertuğrul Arslan sahada basmadık yer bırakmadı. Bizim oyuncular ise sahada geziniyor.

            Karşınızda Konyaaltı Belediyespor gibi kuvvetli bir takım yok.

            Bir Emrespor, bir IYAŞ gibi sahada top koşturmamaktan mahkum Davrazspor. Eğer transfer ayında kişi ve antrenör Isparta’da amatör sayısı çok. Ne için bu takımları izleyerek oyuncu seçemediler? Başta Emrespor, Keçiborlu Belediyespor, Yalvaçspor ve Uluborluspor gibi takımlar neden izlenmiyor? Bu takımlarda hiç mi oyuncu yok? Gidip diğer illerden avuç dolusu para harcayarak transfer yaptınız.

            YOLUN BAŞINDAYIZ.

            SON PİŞMANLIK PARA ETMEZ.

 

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap