Rastgele ateş edenlere yakın takip...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rastgele ateş edenlere yakın takip...
Haberin Tarihi: 6.11.2018 11:59:12 - Okunma Sayısı:1042 defa okundu.

Havaya rastgele ateş ettikleri tespit edilen şüpheliler yakalandı.

Havaya rastgele ateş ettikleri tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilere ait (5) adet faturasız kuru sıkı tabanca ele geçirilerek muhafaza altına alınırken, kişi başı (1.046) TL. olmak üzere toplam (5.230) TL. idari para cezası uygulandı.

Isparta Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada "Isparta ili Gelendost ilçesi Yeşilköy’de meydana gelen ve 21 Ekim 2018 tarihinde basında yer alan asker uğurlama eğlencesi esnasında silahla havaya ateş edilmesi olayı ile ilgili olarak şüphelilerin tespit edilmesi ve suç aletlerine el konulması maksadıyla çalışma başlatılmıştır.

Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışma neticesinde havaya rastgele ateş ettikleri tespit edilen S.Ö., Y.S., M.F., M.C.Ö. ve R.G. isimli şüpheliler yakalanmış, bu şüphelilere ait (5) adet faturasız kuru sıkı tabanca ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

Şüphelilere 5729 Sayılı Kanunun 4/2 maddesi gereğince kişi başı (1.046) TL. olmak üzere toplam (5.230) TL. idari para cezası uygulanmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde yapılan düğün, asker eğlencesi vb. merasimler esnasında havaya rastgele ateş etme sonucu ölüm ve yaralanma ile neticelenen olayların önlenmesi, meydana gelen olaylara karışan şüphelilerin yakalanması maksadıyla kontrollere aralıksız olarak devam edilmektedir." denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap