Cittaslow Halı Saha Turnuvasının İlki Eğirdir'de Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cittaslow Halı Saha Turnuvasının İlki Eğirdir'de Yapılacak
Haberin Tarihi: 7.11.2018 16:34:54 - Okunma Sayısı:1237 defa okundu.

1.Cittaslow Türkiye Futbol Turnuvası 9-11 Kasım 2018 tarihinde Eğirdir'de yapılacak. Altınkum Mahallesindeki belediyeye ait halı sahada oynanacak olan maçlar saat 15.30'da başlayacak.       

Cittaslow Halı Saha Turnuvasının İlki Eğirdir'de Yapılacak

                                

                1.Cittaslow Türkiye Futbol Turnuvası 9 –11 Kasım 2018 tarihinde Isparta'nın Sakin Şehri Eğirdir ilçesinde yapılacak. Maçlar Altınkum Mahallesindeki belediyeye ait halı sahada oynanacak ve başlama saatleri 15.30 olacak.

                BAŞKAN ŞENGÖL, "KUPA EĞİRDİR'DE KALACAK"

Cittaslow (Sakin Eğirdir) Eğirdir'in Belediye Başkanı Ömer Şengöl, cittaslow kentleri arasında yapılacak halı saha turnuvasının ilkini Eğirdir'de yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Başkan Şengöl, "misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız ve kupayı Eğirdir'de bırakacağız. Tüm halkımızı müsabakaları izlemeye davet ediyorum" dedi.

                TUNÇ SOYER, "YERELDE SPORUN HER DALINI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ,

                FUTBOLLA BAŞLIYORUZ"

                Cittaslow Türkiye Koordinatörü Tunç Soyer, "Halkın sağlığının sürdürülebilir hale gelmesindeki en önemli rolü sporun oynadığını biliyoruz. Küçükten büyüğe yerelde sporun her dalını yaygınlaştırmak ve Cittaslow üye kentleri arasındaki güçlü olan bağı daha da kuvvetlendirmek üzere futbol ile bir başlangıç yapmak istiyoruz. Her takımın Fair-Play ve dostluk çerçevesi içerisinde katılım sağlayacağı I. Cittaslow Türkiye Futbol Turnuvası için sizleri 9 –11 Kasım tarihleri arasında Cittaslow Eğirdir’e davet ediyoruz. Katılımınızın bizler için önemli olduğunu belirtir, iyi bir turnuva olmasını diliyoruz" dedi.

                KATILIM KOŞULLARI;

                Cittaslow Belediyesi personeli olan ve profesyonel lisansı olmayan sporcular turnuvaya katılabilir. 26+ yaş sporcular turnuvaya katılabilir. Turnuva müsabakaları halı sahada oynanacaktır. Her takım en fazla 7 as 3 yedek oyuncu ile turnuvaya katılabilir. Sporcular halı saha ayakkabıları ile turnuvaya katılabilir, krampon ile katılım kabul edilmeyecektir. Takımlar 1 antrenör, 1 yönetici olacak şekilde en fazla 2 idari kişi ile müsabakaya katılabilirler. Diğer idari kişiler tribünde yer alacaklardır.

                STATÜ, Turnuvada futbol müsabaka talimatları geçerlidir. Müsabakalar 1+6 oyuncu ve 1+2 yedekten oluşacaktır. Takım kadrosunda toplamda 8 oyunca 2 kaleci yer alacaktır. Turnuva başlarken verilen takım kadrosu dışında turnuva boyunca başka oyuncu oynayamayacaktır. Turnuvada kırmızı kart gören oyuncunun cezası «turnuva tertip komitesi» tarafından değerlendirilip cezasına karar verilir. Eleme aşamasında uzatmalar olmayıp, direkt seri penaltı atışlarına geçilir. Eleme aşamasında penaltı atışlarında seri 3 penaltı atışından sonra eşitlik bozulmazsa, penaltıyı kaçıran takım elenir.                                               

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap